Bæredygtigt Genbrug i Brøndby

Bæredygtighed, socialt ansvar og genbrug er blevet en naturlig del af vores hverdag. Men hvordan sikrer vi, at bæredygtighed bliver en ligeså naturlig del af alle indretninger?

Den 13. oktober kl. 14.30 slår vi dørene op til vores showroom på Vibeholms Allé 15, Brøndby, for en præsentation af vores nye platform for brugt inventar: Greenified.

Samtidig deler ROtation Indretning sine erfaringer med bæredygtig fremtidssikring af arbejdspladsen. Vores samarbejdspartnere Almedahls, Mater og Normann Copenhagen fortæller om innovative teknologier til at skabe formstærkt nyt af brugt, og Stolab om ansvarlig fornyelse af klassikere. Præsentationerne starter kl. 14.45 og varer til ca. kl. 16.30. Vi byder på forfriskninger og snacks undervejs.

Tag gerne en kollega med til en inspirerende eftermiddag hos os og deltag i lodtrækningen om bæredygtig produkter fra samarbejdspartnerne. Husk at anvende registreringskoden, som du finder i invitationen. Alternativt er du velkommen til at kontakte os. Tilmeld dig senest 6. oktober. Bemærk begrænset antal pladser.

 

Velkommen!

 

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen