Input for a better output

Hvordan genskaber vi kontakten til naturen, når digitaliseringen presser vores tilpasningstempo? Kan vi som individer blive bedre til at navigere i organisationer, der konstant må tilpasse sig den digitale udvikling? – og hvilken effekt vil det få på vores arbejdsdag, kreativitet og rummelighed?

I samarbejde med Simon Høegmark, medstifter af ViNatur og Ph.d. i Natur og Sundhed, inviterer vi til dialog om anvendelsen af naturbaseret regenerativ ledelse i organisationer til at skabe meningsfyldte arbejdsliv, høj trivsel og ansvarlighed. Dialogen finder sted under 3daysofdesign den 9. juni kl. 13 på det historiske Fyrskibet XI, Frederiksholms Kanal 25A.

Vi introducerer Greenified, den nye cirkulære platform, der muliggør at købe og sælge brugte kvalitetsmøbler i hele Norden. Udvalgte materialeleverandører fortæller om æstetiske, upcyclede materialer, der kan benyttes i fremtidige projekter og bæredygtige indretningar.

Tilmeld dig via formularen. Husk at anvende registreringskoden, som du finder i invitationen. Alternativt er du velkommen til at kontakte os. Tilmeld dig senest 2. juni. Begrænset antal pladser.

Velkommen!

 

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen