Input interior lancerer e-handelsportal for brugt inventar

Nu lancerer Input interior, Nordens førende og uafhængige indretningskoncern, en digital platform for brugt inventar: Med greenified.dk skabes nye forudsætninger for et cirkulært marked for genbrugte møbler til kontraktmarkedet.

Greenified er et cirkulært møbelmarked for alle, som ønsker at købe, leje eller sælge brugt inventar på en enkel, omkostningsrigtig og bæredygtig måde. Ambitionen er at sikre et cirkulært ejerskab, hvor inventar, der ikke længere opfylder ejerens behov i dag, matcher en andens behov i morgen.

Efter en vellykket introduktion i Sverige lanceres Greenified nu i Danmark. Charlotte Jensen, COO hos Input interior, oplever, at der er behov for et digitalt marked for køb, salg og leje af genbrugt inventar.

– Virksomheder, organisationer og arkitekter interesserer sig mere og mere for bæredygtighed, og vi har alle et ansvar for at blive bedre til at anvende allerede eksisterende ressourcer. Med Greenified tilbyder vi et effektivt og miljørigtigt værktøj til genbrug af inventar i både små og store projekter, fortæller Charlotte Jensen.

Miljømærkede produkter efterspørges oftere i både offentlige udbud og indkøb til den private sektor; en udvikling, der har taget fart i de senere år og hilses velkommen af ​​Input interior.

– Vores kunder efterspørger kvalitet og bæredygtighed, hvilket er en positiv udvikling, som vi bakker op om. Greenified er en platform, der henvender sig til alle kundetyper, og her gør vi et bredt udvalg af produkter tilgængeligt – uanset om det drejer sig om enkeltstående eksemplarer eller flere af samme model, fortsætter Charlotte Jensen.

Lanceringen af Greenified gennemføres i tre lande – samtidigt. Ud over Sverige, er det nu også muligt i Finland og Norge at købe, leje eller sælge inventar via e-handel – endda til- og fra de respektive lande. For at minimiere CO2 belastningen fra transporten har brugeren dog mulighed for at afgrænse sin geografiske søgning til sit eget regionale område.

– Køb, leje eller salg af produkter – alt sker fra samme portal, hvilket gør Greenified let at anvende. Samtidig er der flere miljømæssige fordele ved platformen; ikke mindst begrænser vi CO2-udledning fra nyproduktion, og dernæst skal møblerne ikke fragtes fra fjerne destinationer, men findes allerede lokalt i Danmark eller Norden.

Cirkulære alternativer er nødvendige for at sikre en bæredygtig udvikling i branchen, og lanceringen i Danmark er et skridt i den rigtige retning.

– At udnytte allerede eksisterende ressourcer er et af ​​de mest effektive tiltag, der findes til at drive bæredygtig udvikling. Vi står for ansvarlig fornyelse, og Greenified er én af de muligheder, der kan gøre en reel forskel for klimaet, slutter Charlotte Jensen.

Besøg greenified.dk

 


 

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen