Input interior overtager Weltz Workspace

Input interior, Nordens førende indretningskoncern, etablerede aktiviteter i Danmark i foråret 2018. Nu fortsætter satsningen igennem overtagelsen af Weltz Workspace og indsættelse af Charlotte Jensen som ny COO i Danmark.

Input interior forstærker organisationen igennem overtagelsen af Weltz Workspace, en uvildig rådgivervirksomhed indenfor interiør- og indretningsbranchen, som i dag samarbejder med storkunder. Virksomheden ledes af Joan Weltz, som nu tiltræder som Business Area Manager. Yderligere tiltræder Charlotte Jensen, der med mange års erfaring fra blandt andet B8 og senest Grundfos overtager som COO.

– Der er en imponerende struktur og proces i Input interior, som passer godt til den forretningsmodel, Weltz Workspace har arbejdet efter. Jeg ser frem til at kunne tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere rådgivning baseret på markedets bredeste sortiment, og jeg er overbevist om, at vi kan levere en bedre totaloplevelse, udtaler Joan Weltz.

Ved overtagelsen og de ansættelser, der nu gennemføres, sigter Input interior mod at øge såvel omsætningen som personalestyrken.

– Der er behov for en uvildig aktør på markedet. Uden egen produktion eller in-house arkitekter indtager Input interior denne rolle. Ved at imødekomme den stigende efterspørgsel på ydelser, der matcher kundernes behov, ser vi muligheden for at kunne indfri vores målsætning om at øge omsætningen fra 100 til 300 millioner DKK, udtaler Charlotte Jensen.

– Vi er meget glade for at kunne byde velkommen til to kompetente og forretningsorienterede kvinder til ledende stillinger i Input interior. Med den erfaring og det branchekendskab de tilfører virksomheden, er jeg overbevist om, at vi vil kunne styrke vores aktiviteter på flere niveauer, og allerede i år udvide med flere ansatte, udtaler Mille Milehem, CEO på Input interior Denmark A/S.

Charlotte Jensen, Mille Milehem og Joan Weltz.

For yderligere information, kontakt venligst:

Joan Weltz, Business Area Manager, Input interior Denmark A/S, jwe@weltz-workspace.dk
Mille Milehem, CEO Input interior Danmark A/S, mille.milehem@inputinterior.se

Input interior

Input interior er Nordens førende, uafhængige indretningskoncern med en unik kompetence inden for behovsrettede løsninger til kontorer og erhvervsliv, hoteller og restauranter, skoler og uddannelse samt pleje og omsorg. Input interior har 43 showroom på 39 lokationer i Norden. Der er i dag ca. 600 engagerede medarbejdere i virksomheden som har en omsætning på ca 2,2 milliarder kroner.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen