Vores medarbejdere

Se hvad vores medarbejdere synes om deres arbejdsopgaver, muligheder og udfordringer.

Jessica Hammar

Hvilket år begyndte du at arbejde hos Input interior?

2008.

Hvad laver du lige nu?

Nu arbejder jeg med en kunde som realiserer sit livsprojekt, en tandlægekonsultation. Samtidig sidder jeg med en friskole som søger indretning, der er nyskabende og funktionel.

Hvad laver du ellers på arbejdsdagene?

Mine dage som sælger ser meget forskellige ud. Jeg har kunder i både private og offentlige virksomheder, fra plejesektoren til skoler, til erhvervsliv og hoteller. Det bliver til mange møder, både med arkitekter og kunder som jeg har arbejdet med i flere år, men også med nye kunder og leverandører.

Og når du ikke arbejder?

Så træner jeg eller laver mad. Hele familien er interesseret i madlavning, så det er vores måde at være sammen på, både med hinanden og i gode venners lag.

Hvad har du lavet før?

Jeg har været interesseret i møbler og design siden teenageårene. Da jeg var 25, arbejdede jeg i en virksomhed i Jönköping som indretningsdesigner og sælger, og jeg lærte utroligt meget af det. Derefter var jeg med til at starte Granit op på Vallgatan i Gøteborg, inden jeg begyndte at arbejde med indkøb på deres hovedkontor i Stockholm.

Hvordan kan det være at du havnede her?

Da familien flyttede fra Stockholm til Malmø, fik jeg et tip fra en arkitekt om at jeg ville passe godt ind hos Input interior. Dengang kendte jeg intet til virksomheden, men det viste sig at de søgte medarbejdere og så gik det den vej. Nu har jeg været her i 10 år og kan ikke forstå at tiden er gået så hurtigt!

Hvad glemmer du aldrig? En episode på jobbet…

Der er så meget, men forårsmesserne (Vårmässorne) stikker ud. Vi arrangerer dem i eget regi og der er altid stor tak for vores ideer. Vi har kørt en kaffebil derhen, som leverede espresso til de besøgende, haft en juicebar og har plantet forårsløg uden for indgangen for at få en varm forårsfornemmelse i marts! Flere spændende forelæsere har besøgt os. En af dem er Giovanna Castiglioni, datter til den ikoniske designer Achille Castiglioni, som var her for at tale om sin fars livsværk. Jeg tilbragte en ekstra dag med Giovanna og det var virkelig inspirerende at tale design og formgivning med hende.

Hvad er det sværeste ved dit job?

Det sværeste er det enorme sortiment! Det er en udfordring med også vores styrke. Noget andet er alt lade designet synke ind. Vi introduceres løbende for nye produkter og det er let hurtigt at “sige hvad man mener”. Men det er vigtigt at høre historien bag, designerens vision, hvilke anvendelsesområder og funktioner, der findes. Så er det som om designet vokser på en.

Hvad er det sjoveste?

Alle møderne med mennesker! At kunne finde de rette løsninger i dialogen med vores kunder, som skaber en forretningsmæssig nytte for dem. Og at jeg får lov til at se så vidt forskellige virksomheder og funktioner inden for skoler, plejesektoren og erhvervslivet! Det er virkelig ikke noget monotont job, der sker ting og sager hele tiden.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

  Tak for din henvendelse

  Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

  Til formularen
  Ups

  Der opstod en fejl, prøv igen.

  Til formularen