Vattenfall Luleå

I Vattenfalls inspirerende og fleksible lokaler i Luleå opmuntres medarbejdere til at mødes og udveksle ideer og viden på tværs af afdelingsgrænser.

Da Vattenfall i Luleå flyttede ud af centrum og til Luleå Science Park, hvor Luleå Tekniska Universitet og hundredvis af andre virksomheder huserer, blev der skabt en ny bygning med plads til omkring 300 medarbejdere.

Det nye kontor er åbent og rummeligt. I og omkring en stor indvendig gård har forskellige mødesteder såsom reposer, mødelokaler og frokoststuer skabt de rette forudsætninger for at medarbejderne kan mødes. Den “vi”-følelse som opstår, genererer kreative samarbejder og gode ideer.

Mulighed for at arbejde aktivitetsbaseret

Kontoret består for det meste af faste, individuelle arbejdspladser i åbne landskaber, men der er også mulighed for at arbejde aktivitetsbaseret.

Tema Arkitekter har tegnet huset og Tengbom Arkitekter står bag indretning og materialevalg. Input interior har gennemført et stor antal prøvemøbleringer, har påvirket og foreslået gode produkter ud fra et miljømæssigt synspunkt samt leveret en komplet indretning med alt fra gardiner til miljøvenlige møbler og arbejdspladser.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

    Tak for din henvendelse

    Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

    Til formularen
    Ups

    Der opstod en fejl, prøv igen.

    Til formularen