Media Evolution City

Alle mødelokaler har en fleksibel møblering og kan tilpasses efter behov.

Media Evolutions mål er at skabe forudsætninger for vækst og udvikling i mediebranchen. Derfor blev Juul/Frost arkitekter hyret til at tegne et dynamisk og fleksibelt arbejds- og mødested – Media Evolution City i Västra Hamnen i Malmø.

Her mødes store og små virksomheder og produktionsstærke, innovative og nyskabende organisationer. Ud fra nøgleordene – fleksibelt, enkelt og lave tærskler – blev der skabt et fælles mødested for vidensdeling og tanken “sammen er vi stærke”.

Rå materialer og bløde pasteller

For at skabe et kreativt og moderne kontormiljø har arkitekt Johan Olsson sat fokus på at formidle fornemmelsen af, mulighederne bag og funktionen i de møde- og arbejdssteder, som Media Evolution City indeholder. Han har kogt visionerne ned til en konkret idé om blandt andet farver og flowet i lokalerne. Input interior har udarbejdet forslag til løsninger og produkter som modsvarer forventningerne.

I husets ældre dele er oprindelige materialer såsom jern, beton og glas bevaret. De rå materialer blødes op af pastelnuancer i blandt andet gul, brun og grøn. Farver, der ikke larmer hver for sig, men som skaber en interessant helhed tilsammen.

Mødelokaler til alle anledninger

Resultatet blev omgivelser som byder på kontorer, konference- og mødelokaler til 450-500 personer. I Meeting Point findes otte unikke mødelokaler, alt fra mindre samtale- og workshop-lokaler til store konferencelokaler med plads til 150 personer. Mødelokalerne har en fleksibel møblering som tilpasses efter behov og anledning. Media Evolution City rummer også fire forskellige kontorløsninger, som gør det enkelt at vælge det kontor, der matcher behovene bedst.