Medarbejdere
og karriere

Er du nysgerrig efter en karriere hos Nordens førende, uafhængige indretningsvirksomhed? Se vores ledige stillinger, eller læs hvad vores medarbejdere synes om at arbejde hos Input interior.

Arbejde hos Input interior

Med tusindvis af gennemførte projekter hvert år, har vores medarbejdere opbygget en unik kompetence og erfaring, som vi gerne deler med nye kolleger. Hos os kan du blandt andet arbejde med salg, montering, økonomi, markedsføring, forretningsudvikling, IT og meget andet.

Input interior driver virksomhed på 41 lokationer i Norden og leder konstant efter nye medarbejdere, som gerne vil følge med på vores rejse. Vi er i dag 650 medarbejdere med forskellig baggrund og med forskellige erfaringer, kompetencer og viden. Det er sammen at vi bliver bedre, og sammen at vi lykkes.

Udvikling med Input Academy

En branche i konstant forandring stiller høje krav til dem, som gerne vil være på forkant og styre udviklingen. Det skal stilles spørgsmålstegn ved gamle sandheder og nye veje skal betrædes. Vores interne uddannelsesprogram, Input Academy, er udviklet for at hver enkelt medarbejder kan have mulighed for at udvikle sig og tage del i det seneste inden for en række områder med tilknytning til vores virksomhed.

Input Academy tilbyder omkring ti kurser med temaer som farve- og materialelære, ergonomi, designhistorie, miljømæssigt, socialt, og økonomisk ansvar såvel som projektledelse og retorik.

Job hos os

Vi søger altid engagerede og ambitiøse medarbejdere

Er du nysgerrig efter Input interior?

At arbejde hos Input interior indebærer at den ene dag ikke ligner den anden, uanset om du arbejder med salg, montering eller i vores support. Vi giver alle vores medarbejdere et stabilt grundlag at videreudvikle sig på, de rette værktøjer til at finslibe deres kompetencer og de bedste forudsætninger for at præstere.

Se hvad Peder, Elina, Emma, Philip og Jessica synes om deres arbejdsopgaver, muligheder og udfordringer.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen