Vores services

Fra analyse og rådgivning, til leverance og montering. Input interiors services omdanner indretningsomkostninger til investeringer i fremtiden.

Services, som skaber merværdi

Indretning kan være omkostningsbesparende. Bidrage til et bæredygtigt samfund og øge medarbejdernes produktivitet. Støtte det daglige arbejde og skabe en platform for udvikling og innovationer. Være ergonomisk, øge trivslen og sænke fraværet. Styrke varemærket, styrke virksomhedskulturen og tiltrække kompetencer.

Med services såsom indkøb, vejledning og leverance forvandler Input interior indretningsomkostninger til investeringer i produktivitet, innovation, virksomhedskultur og identitet. Vores uafhængighed sammen med erfaring, engagement, kreativitet og transparens giver vores kunder unikke konkurrencefordele.

Analyse og rådgivning

Input interiors arbejdspladsanalyse er baseret på videnskab og fakta, ikke gamle sandheder. Hvem ved bedst hvordan organisationen og arbejdet fungerer, hvis ikke det er virksomhedens medarbejdere og ledelse? For at skaffe et så godt grundlag som muligt, kræver det input fra medarbejderne. Gennem analysen får vi og arkitekten adgang til objektiv og konkret information som udgør en basis for at kunne træffe de rette beslutninger og skabe en dynamisk arbejdsplads.

Inspiration og viden

Med adgang til 40 showrooms forenkler vi valget af de rette materialer, byder på inspiration og bliver en tydelig forankring mellem jer og arkitekten. Med erfaring, knowhow og struktur sørger vi for at indretningen matcher jeres forventninger og behov hvad angår miljømæssige mål, krav til kvalitet, sikkerhed og ergonomi, samt tidsrammer, profil og budget.

Kontakt dit nærmeste kontor for vejledning.

Genbrug og bæredygtighed

Møbler skal leve længe! Det er vores ambition at sikre at de møbler, som findes hos vores kunder, får et nyt liv hos nye ejere, når behovene ændrer sig. Med en base på tusindvis af kunder i Norden kan Input interior tilbyde markedets største udvalg af brugte møbler. Vi renoverer, reparerer og frisker op for at forlænge møblernes levetid. Når de er udtjente og ikke opfylder en funktion, sørger vi for at de genbruges på en miljøvenlig måde.

Læs mere om vores genbrugstjenester.

Finansiering og forsikring

Input interiors finansieringsløsninger og lejeaftaler skaber merværdi for kunder som slipper for at binde kapital og kan håndtere tilfældige behov på en mere omkostningseffektiv måde. Aftaler og terminer skræddersys, hvilket gør det muligt at skaffe den indretning, som der virkelig er brug for, til en omkostning, som budgettet har det godt med. Læs mere om Input interiors tilbud i forbindelse med finansiering og lejeaftaler.

Hurtig skadeopgørelse, ligeværdigt udstyr og en lav selvrisiko er nogle af fordelene i forhold til en almindelig virksomhedsforsikring. Forsikringen omfatter pludselige og uforudsete hændelser såsom brand, lynnedslag, vandskade, tyveri, hærværk, maskinskade og ulykker. Læs mere om hvad der indgår i Input interiors forsikring.

Projektledelse og indkøb

Input interior sørger for at vision og indretningsforslag realiseres inden for den givne tidsplan og det givne budget. For at sikre det bedst mulige resultat gennemføres en prøvemøblering, besøg i vores showrooms, referencevisninger, uddannelse, visualisering, produktudvikling og inventering af den eksisterende indretning.

Når indretningens præcise udførelse er fastsat påbegyndes indkøb, tilbudsprocedure, ordrehåndtering- og bekræftelse, logistik, leverancesikring og samordning. Et arbejde, som din kontaktperson hos Input interior håndterer med hjælp fra blandt andet supportmedarbejdere, logistikcentre, leveranceovervågning og montører.

Leverance og montering

Når jeres lokaler er klar til indflytning, samordnes al indretning i et af Input interiors logistikcentre og leveres efter jeres forudsætninger – på det rette sted, på det rette tidspunkt og med den mindst mulige påvirkning af miljøet.

Ud over leverance, montering og placering informerer vores indretningsmontører om gode råd til anvendelse og vedligeholdelse, og indstiller udstyret. Alt sker under opsyn af en ansvarlig projektleder som sikrer at visionen tager form. Der tages kontrolmål, der opføres særligt snedkerarbejde og der gennemføres inventeringer. En flytning eller afhændelse af den eksisterende indretning fuldbyrder leverancen.

Flytning og inventering

Ved flytteopgaven står Input interior for samordning og projektledelse, og selvfølgelig den fysiske flytning. Arbejdsmetoden indebærer en øget kontrol og totaløkonomi for kunden. Ved inventering af jeres indretning protokolfører vi brister og anbefaler afhjælpning – alt sammen for at sikre indretningen og udviklingen af jeres arbejdsmiljø.

Facility Services

I Input interiors Facility Services vælger i frit blandt en række af services, som forenkler den operative drift og videreudviklingen af jeres arbejdsmiljø. Vi kan bistå med vedligeholdelse, rengøring, reparationer, brugerbesigtigelse og meget mere. Disse services tilpasses efter jeres behov og sigter mod at spare tid og energi, som i kan bruge til jeres egen virksomhed.

For hjælp med suppleringer, dokumentation, fejlanmeldelser og reklamationer kan vi tilslutte en unik kundesupport for en tidseffektiv service.

Læs mere om hvilke services, der indgår i Input interiors servicetilbud.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen