Miljø og ansvar

Input interiors miljøarbejde er en naturlig del i hverdagen, og vi stræber altid efter at foretage de bedste valg på lang sigt. Sammen med kunder og partnere driver vi et konstant igangværende arbejde hen mod bedre miljøvalg og bæredygtig indretning.

Vores virksomhed

Vi stiller høje krav til vores interne virksomhed og arbejder løbende med forbedringer. Vi har mulighed for at gøre en forskel gennem såvel små som store indsatser. De vigtigste miljøaspekter i vores virksomhed er energiforbrug, vores gods- og personaletransport samt vores affald.

Energi

Input interiors kontor og showroom i Sverige drives med grøn el fra Telge Energi. Vi efterstræber en sparsommelig energianvendelse, blandt andet ved at lukke lagerporte direkte efter af- og pålæsning eller ved at lukke computere, når vi går hjem for dagen.

Transport

Vi efterstræber en effektiv logistik og koordinerer vores transport. Målet er en optimal udnyttelse af lastkapacitet og veltilrettelagte leveringer. Vores lastbiler kører på grøn diesel, og når det er muligt, vælger vi kollektiv trafik og tog frem for bil og fly på forretningsrejser.

Affald

Vi sorterer og genbruger følgende materialer i vores virksomhed: Bølgepap, kontorpapir og aviser, træ, blød plast, metal/skrot, glas, udtjent affald såsom batterier, lyskilder, elektronik og øvrigt farligt affald, farvetoner samt kompost i de kommuner, hvor der er mulighed for det.

Digitalisering

Input interior har et aktivt digitaliseringsarbejde, som sigter mod at håndtere så meget dokumentation som muligt digitalt. Det har blandt andet resulteret i at antallet af følgesedler er reduceret med 50%.

ISO-certificering

Vi har et etableret integreret styringssystem, der omfatter både kvalitet og miljø og er certificeret i henhold til ISO 9001 og ISO 14001. Læs mere om vores Code of Conduct, miljøpolitik og kvalitetspolitik.

Vores påvirkning

Vores ansvar strækker sig uden for vores egen kernevirksomhed. Vi ser det som en selvfølge at stille krav, påvirke, støtte og inspirere parter som vi arbejder sammen med til at træffe gode, langsigtede og bæredygtige valg.

Leverandører

Vi stiller krav til vores leverandører og er med til at påvirke produktionsmetoder og materialevalg. Vi inspirerer og assisterer i arbejdet med miljømærkninger.

Kunder

Med attraktive tilbud og deling af viden inspirerer vi vores kunder til bevidste og ansvarsfulde valg. Vi støtter og hjælper kunden med at realisere sine miljømæssige ambitioner.

Arkitekter, designere og partnere

Vi byder velkommen og vil bidrage til at inspirere arkitekter, designere og andre partnere til at skabe og tegne møbler og indretning som er bæredygtig og kvalitativ.

Samfundsdebatten

Gennem vores udbud af services, vores virksomhed og det vi kommunikerer, vil vi bidrage til at skabe kendskab til og påvirke samfundsdebatten omkring bæredygtige møbler og indretningsløsninger.

Redegørelse om bæredygtighed

Læs vores redegørelse om bæredygtighed for regnskabsåret 2022/2023 her.

Kontakt os for at høre hvordan vi kan hjælpe jer med at opnå jeres miljømæssige mål

Patrik Clavenstam, ansvarlig for bæredygtighed
+46 (0)31-799 89 13, patrik.clavenstam@inputinterior.se

Greenified

Med Greenified tilbyder Input interior en ny måde at handle og tænke på i forhold til bæredygtig indretning til offentlige miljøer.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen