Vores historie

Tag med på Input interiors rejse fra Sankt Sigfridsgatan i Gøteborg til kontorer på 41 lokationer i Norden, og leverancer over hele verden.

1987

Input interiors historie begynder, da Sune Lundqvist starter sin egen virksomhed på Sankt Sigfridsgatan i Gøteborg, dengang under navnet Z-inredningar. Drømmen var en uafhængig indretningsvirksomhed som arbejdede med godt design.

1990

Harald Carlsson Möbel AB i Svenljunga bliver Sune Lundqvists første erhvervelse. Virksomheden var den første i Sverige med egen aftale med landstinget om møbler.

1994

I Gøteborg fik Z-inredningar mulighed for at erhverve den tidligere konkurrerende virksomhed Jan Ling Inredningar og styrkede sit tilbud yderligere.

1996

Muligheden for en etablering i Småland i kombination med udvidede kompetencer inden for skoler og uddannelse samt pleje og omsorg førte til erhvervelsen af Indredningshuset i Bodafors.

1997

Kontorsmiljö i Borås erhverves. Sammen med forretningen i Harald Carlsson Möbel AB skabtes gode synergier i Sjuhäradsbygden.

1998

Koordinera Inredningar i Jönköping erhverves og bidrager med store kompetencer inden for indretning til det private erhvervsliv.

1998

KC Inredningar, som senere skulle blive en del af Input interior, lancerer forårsmessen (Vårmässan) i Malmø. Godt 20 år senere er Vårmässan den mest velbesøgte design-event i det sydlige Sverige.

1998

Älvsborgs amt går sammen med Skaraborg og Gøteborg og danner Västra Götalandsregionen. For at kunne håndtere en tredobling af det geografiske område, erhverves Offentlig Miljö i Tibro.

2000

Navnet og varemærket Input interior lanceres og rejsen mod en fælles profil starter.

2001

For at styrke positionerne i Gøteborg-regionen erhverves det velrenommerede Roy Simonsson Inredningar AB.

2002

Miljöinredningar i Halmstad, som arbejdede med indretning til den offentlige sektor, erhverves.

2002

En øget bevægelighed blandt store kunder gav mulighed for at øge ekspansionstakten. Dermed gjorde Input interior sit indtog i Stockholm i forbindelse med erhvervelsen af JA Inredningar.

2002

Informa i Kinna erhverves og bidrager med kompetencer og erfaring inden for hoteller og restauranter.

2004

Da KC Inredningar Sverige erhverves, udvides rækkevidden til også at indbefatte Malmø, Växjö, Kristianstad og Stockholm.

2005

Input interiors første inspirationsmagasin lanceres.

2005

Da indretningsvirksomheden hos Koneo i Kalmar erhverves, får Input interior sin første repræsentant på østkysten.

2006

Stockholmskontoret flytter til Sveavägen 145 og kontoret bliver en endnu mere vigtig aktør i Mälardalen.

2006

For at styrke nærværet i egnene mellem Småland og Stockholm, erhverves Mixa Indredningar i Linköping og Norrköping.

2007

En ny rammeaftale med Örebro Läns Landsting gav mulighed for avancement i Närke. Input interiors første nyetablering siden starten i 1987.

2008

Funkab i Helsingborg erhverves og bliver et velkomment bidrag mellem Malmø og Halmstad.

2008

For en fortsat udvikling i Stockholm erhverves Innemiljö inreder AB. En virksomhed med gode relationer inden for erhvervslivet og blandt arkitektkontorerne.

2009

Conforma Inredning i Luleå erhverves og sætter dermed Input interiors nordligste kontor på kortet.

2010

På Sveavägen 145 arrangeres en installation med Jonas Bohlin. Flere udstillinger er gennemført i Stockholm gennem årene, blandt andet med Ronan og Erwan Bouroullec, Alfredo Häberli, Gunilla Allard og Mats Theselius.

2011

Input interior indgår en unik rammeaftale med Kammarkollegiet og bliver dermed den første indretningsvirksomhed, som skriver under på en aftale med den svenske stat.

2011

Kontoret i Örebro vokser i forbindelse med en ny rammeaftale for Värmlands Läns Landsting og Karlstad Kommune. For at imødegå kundernes efterspørgsel åbnes et kontor i Karlstad.

2011

I løbet af året passeres den magiske grænse, da omsætningen når over 1 milliard svenske kroner.

2014

Indretningsstudiet Incentro erhverves og Input interiors lokale sælger for Karlstad får nye kolleger og lokaler i Karlstad.

2014

Uppsala får forstærkning da Erlandssons interior erhverves, og den ekspansive fremrykning i byen får yderligere bærekraft.

2014

Input interiors interne uddannelsesprogram, Input Academy, lanceres. Uddannelserne tilbyder kundskaber inden for relevante områder, som hjælper vores medarbejdere med at behandle vores kunder spørgsmål og udfordringer på den bedst mulige måde.

2015

I januar lancerer Input interior Greenified for at inspirere til et mere ansvarligt, bevidst og cirkulært ejerskab af møbler og indretning.

2015

I september indvies Input interiors nye showroom i Borås, de gamle lokomotivværksteder anno 1863, efter en omfattende renovering.

2017

I januar etablerer Input interior for første gang virksomhed uden for Sveriges grænser, da Stålbox i Helsinki erhverves. Dermed drives der virksomhed på 22 lokationer i Norden.

2017

Input interior fejrer 30-års jubilæum og ser frem mod nye udfordringer.

2018

Et nyt kapitel skrives, da EFG European Furniture Group erhverves. Dermed tager Input interior skridtet ind i det øvrige af Norden, da virksomheden nu også omfatter Norge og Danmark.

2019

Gennem erhvervelsen af Erla Inredningar etableres virksomhed i Borlänge og Input interior får kontor i den centrale del af Dalarna.

2020

I januar indvies Input interiors nye centrale showroom i Helsinki Design District.

2020

I februar forstærkes Input interiors virksomhed i Norge, da den uvildige indretnings virksomhed Rom for Flere erhverves.

2021

Som den første uvildige indretningsvirksomhed, går Input interior i luften med en cirkulær second hand markedsplatform for møbler. E-handel Greenified bliver en ny milepæl i foretagenets bæredygtigheds strategi.

2022

Input interior og Greenified når en ny milepæl, når den cirkulære e-handelsplatform lanceres i Danmark, Finland og Norge.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen