Det her er
Input interior

Input interior er Nordens førende, uafhængige indretningskoncern. Her kan du læse lidt om, hvem vi er, og hvad vi tilbyder.

Ret skal være ret

Vores uafhængighed er vores styrke. Vi tager altid udgangspunkt i vores kunders forudsætninger og behov og lader os ikke styre af begrænsede produktionsfaciliteter. Uden egen produktion at tage hensyn til kan vi i stedet guide kunder til det rette produkt i den rette udførelse – fra den rette leverandør til den rette pris og med den rette leveringsdato. Med markedets bedste udbud skaber vi ægte valgfrihed for vores kunder.

Oplev vores varemærker eller søg i dele af Input interiors sortiment.

Small, medium eller large?

Den bedste indretning er den, der er tilpasset det enkelte projekts behov og unikke forudsætninger. Hos Input interior har vi ingen færdige pakkeløsninger. En bestilling hos os kan aldrig være for stor, for lille eller for indviklet. Kig indenfor og se, mærk, vend og drej på indretning fra markedets bredeste sortiment i vores 41 showrooms i Norden.

Søg efter showroomet tættest på dig.

Indretning i kroner og ører

Indretning skal være funktionel, ergonomisk, bæredygtig og økonomisk forsvarlig samt ikke mindst støtte den daglige aktivitet, tiltrække og skabe trivsel. Der er forskel på indretning, og den forskel vil man altid se i det lange løb. Vi leverer møbler og indretningsservices for 2,3 milliarder kroner om året. Med en stor indkøbsvolumen og uden unødige mellemmænd tilbyder vi en effektiv og transparent forretningsproces.

50.000 martindale?

Med tusindvis af gennemførte projekter hvert år, har vi opbygget en unik kompetence og erfaring, som vi gerne deler ud af. Med en samlet viden fra 650 medarbejdere guider vi dig gennem samtlige aspekter af indretningen. Fra slidstyrke, brandsikring og prøvefortegnelser til miljømærkninger, fjernelse af kemikalier, materialestyrke og plejeanvisninger.

Se hvilke services Input interior tilbyder, eller læs mere om vores gennemførte projekter.

Cirkulær bæredygtighed

Bæredygtige investeringer handler lige så meget om nutiden som om fremtiden. Vi tror på bæredygtig produktion, smart materialevalg, langsigtede, bevidste indkøb, genbrug og ansvarsfuld fornyelse. Udnyttelsen af jordens begrænsede ressourcer skal være en del af et cirkulært kredsløb – ikke en enkeltrejse mod lossepladsen.

Læs mere om vores klimasmarte koncept Greenified™ eller find informationer i vores seneste redegørelse om bæredygtighed.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen