Forretningsområder

Med behovsrettede løsninger og den størst mulige valgfrihed skaber vi den rette funktion i miljøer som påvirker mennesker hver dag, gennem hele livet. Vi arbejder først og fremmest inden for følgende områder.

Kontor og erhvervsliv

Et fleksibelt samfund med moderne teknologi stiller nye krav til vores arbejdspladser. Ergonomi og funktion. Økonomi, miljø og bæredygtighed. Design, behovstilpasning og identitetsskabende. Alle disse faktorer bidrager til slutresultatet.

Med nye ideer, former og materialevalg er der alle muligheder for at skabe kontorer som giver struktur og forbedrer flowet, fremmer innovation og øger produktiviteten. Kontorstole som skåner kroppen. Borde som matcher nutidens teknik. Skærme som giver arbejdsro og fleksibilitet. Og rum som byder på eftertanke, udbytte af erfaringer og idéprocesser.

Er du interesseret i behovstilpassede arbejdspladser?

Læs om tre måder at indrette behovstilpasset på, se hvordan advokatbureauet Morris Law fandt en velfungerende kontorløsning med en indbydende reception og et åbent arbejdsmiljø, eller hvordan SEB skabte flow på en af Sveriges største arbejdspladser.

Hoteller og restauranter

For hoteller og restauranter er oplevelsen af indretningen helt central. De sætter deres lid til deres gode rygte. Til forventninger. Og til minder. At tilbyde en oplevelse ud over det sædvanlige er ofte nøglen til succes, og der kommer vores arbejde ind. Og lige præcis derfor er design ofte et af de vigtigste konkurrenceparametre.

Vi ser specialfremstillede løsninger som en kundetilpasset standard og har gennem årene opnået stor erfaring med indretning til både hoteller, restauranter og konferencevirksomheder.

Er du nysgerrig efter et besøg?

Læs om gastrohotellet PM & Vänner, nogle af de specialtilpassede løsninger som løfter Haymarkets indretning eller hvordan Zander K har taget den norske natur med sig ind i hotellobbyen.

Skoler og uddannelse

I en stadigt mere konkurrencepræget verden, bliver evnen til at tiltrække elever og lærere vigtigere og behovet for fleksible løsninger større. For at imødegå kravene kræves både udvendige og indvendige arealer og en helhedstænkning som holder i længden.

Gennem et tæt samarbejde med arkitekten og skolens medarbejdere kan vi hos Input interior finde frem til de egentlige behov. Mange gange handler det om at skabe fleksible løsninger og at udnytte synergieffekter. Med funktionelle møbler af god kvalitet fremmes kreativ tænkning og selvstændigt arbejde.

Læs mere om rejsen gennem behov, udfordringer, løsninger, valgmuligheder og beslutninger her.

Er du interesseret i fremtidens skole?

Læs mere om hvordan Runnerydsskolen trådte ind i fremtidens læringsmiljø, eller hvordan Landamäreskolans og Fridaskolans koncept bidrager til at synliggøre elever og skabe trygge miljøer.

Pleje og omsorg

Inden for pleje og omsorg er indretning ikke bare noget centralt. Det er livsnødvendigt for at man kan give omsorg og skabe tryghed og ro for pårørende. Derfor er det ekstra vigtigt at tænke på hvordan indretningen påvirker mennesker: Vores beslutninger, tanker og følelser, men også hvordan den fungerer i hverdagen.

Input interior har stor erfaring med og viden om pleje- og omsorgsmiljøer og tilbyder indretning som både er tiltrækkende og lever op til alle krav om funktion, tilgængelighed, bæredygtighed, ergonomi og økonomi. Læs mere her.

Er du nysgerrig efter indretning med omtanke?

Læs mere om pleje- og omsorgscentret Trädgårdarna, hvis udformning er baseret på forskning om miljøpsykologi og grønne miljøers betydning for vores velbefindende. Eller se hvordan modtagelsen i øjenklinikken på Helsingborgs Lasarett sætter patientens behov i fokus.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen