Bæredygtige skolemiljøer

Hos Input interior betragter vi en hensyntagende og ansvarsfuld produktion og logistik, som en forudsætning for at indretningsbranchen skal kunne minimere sit miljøaftryk. Men måden, vi vælger at forbruge på, er også afgørende for, at vi skal kunne gøre en reel forskel. Derfor vil vi gerne inspirere vores kunder til at handle bæredygtigt og foretage langsigtede, bevidste valg.

Men hvordan skal man gøre det, og hvad er vigtigst at tænke på? Kan man forene bæredygtige valg med et begrænset budget?

For medarbejderne i Input interior går miljø og økonomisk bæredygtighed hånd i hånd. Det handler ganske enkelt om at lægge ressourcer i det, som gør størst forskel for virksomheden.

Ved nøje at analysere jeres behov og forudsætninger kan vi blandt andet gennemgå, hvilke dele af jeres eksisterende indretning, der kan leve videre i det nye miljø. Hvilke møbler, der kan renoveres eller på anden måde opdateres for en forlænge levetid.

For nye indkøb tager vi selvfølgelig hensyn til de høje miljøkrav, skolen stiller til indretning generelt, men arbejder for at overgå disse ved at tænke fleksibelt. Hvis møblerne skal fungere i længden, skal de kunne bruges af både flere forskellige elever og lærere, som måske har forskellige arbejdsmetoder. Vi gennemgår, hvilke funktioner jeres møbler kan tænkes at skulle have for at fungere i et miljø med mange forskellige behov. Desuden skal materialet tåle skolens tempofyldte hverdag og hårde slitage.

Tre måder at indrette bæredygtigt

Er det tid til at investerer i ny indretning, så gælder det om at træffe de bedste og mest holdbare beslutninger.

En grundig analyse

Hvor mange skal vi indrette til? Har alle et fast klasselokale med egen stol eller arbejder I fleksibelt, måske i flere forskellige områder af skolen. Hvilken pædagogik skal møblerne understøtte?

Her tager vi udgangspunkt i arbejdsform, lokaler og fremtidige behov. Vi tilbyder altid en grundig analyse, baseret på virksomheden og dens forudsætninger, for at tage de langsigtede, bedste beslutninger.

Kvalitet holder i længden

Det kan blive et dyrt bekendtskab at gå på kompromis med kvaliteten og handle efter brug-og-smid-væk kulturen, særligt hvor møbler mange gange bliver udsat for hård slitage og mange prøvelser.

Input interior tilbyder produkter fra førende producenter, som lever op til de høje krav, der stilles i det offentlige miljø. Invester gerne i en indretning, som kan fornys med enkle midler. Vi hjælper blandt andet med udskiftning af bordplader på stel samt ombetrækker polstrede møbler.

Æstetik er nøglen

Trends kommer og går. Sats gerne på en indretning, som understøtter jeres pædagogiske arbejdsmetoder, i stedet for at stirre jer blinde på det, der gælder i dag.

Invester i fleksible produkter, som holder til fremtidens uforudsigelige behov. Tænk over, hvordan farver påvirker elevernes evne til henholdsvis koncentrationsarbejde og kreativt arbejde, i stedet for at skele til personlige præferencer.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen