Vores medarbejdere

Se hvad vores medarbejdere synes om deres arbejdsopgaver, muligheder og udfordringer.

Peder Tell

Hvilket år begyndte du at arbejde hos Input interior?

2011.

Hvad laver du lige nu?

Lige nu er jeg ved at tapetsere en udestue på et kontor i Göteborg.

Hvad laver du ellers på arbejdsdagene?

Der hænger jeg gardiner op, for det er gardininstallationer jeg arbejder med hos Input interior. Med det er klart, at hvis jeg alligevel skal ud til en kunde, så kan jeg tage en stol eller noget mindre med, som de har bestilt.

Og når du ikke arbejder?

Nu er jeg færdig med mit eget hus, så nu hjælper jeg min datter med hendes. Ellers spiller jeg floorball, og drikker og spiser godt. Jeg kan godt lide at være sammen med familien og tage ud og rejse.

Hvad har du lavet før?

Jeg har været i indretningsbranchen længe, arbejdede tidligere som tæppemontør og med træpersienner. Alt i alt har jeg arbejdet meget med kunder og det synes jeg er fedt!

Hvordan kan det være at du havnede her?

Det var et rent tilfælde, jeg havde en bekendt hos Input interior som anbefalede mig til et job, og så gik det derud af. Jeg kan godt lide branchen og gardiner, så det var bare at springe på og køre med på vognen.

Hvad glemmer du aldrig? En episode på jobbet…

Så må jeg slå til med rejsen til London, det var en syerske og jeg som tog over til London i to dage. Det var et job i Notting Hill, for en kunde der driver Elite Plaza Hotel i hele verden. For et stykke tid siden var jeg i Bruxelles og lavede en prøvemontage for et job, vi har i gang. Rejserne er et dejligt break i hverdagen, det kan jeg godt lide ved mit job.

Hvad er det sværeste ved dit job?

Der er vel egentlig ikke noget, der er det sværeste… jeg kan faktisk godt lide udfordringer. At sætte en vanskelig gardinskinne op bliver hverdagskost, men det er sjovt hvis man også kan være med til at løse kundens behov og problemer. Jeg kan lide at finde på løsninger!

Hvad er det sjoveste?

Det sjoveste er variationen og at jeg møder mange mennesker og ser byer på alle mulige måder hos alle mulige kunder. Man laver sit arbejde og folk bliver glade, så det er et rigtig godt job på den måde. Og vi sætter altid kunderne i centrum, hvilket jeg synes er vigtigt.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen