Facility Services

Fokuser på jeres virksomhed og lad os tage hånd om resten. Vælg blandt en række services som sparer tid, penge og ressourcer.

Efterservice og vedligeholdelse

Når indretningen er leveret og monteret, mangler der en del arbejde før alt er klart. Vi udarbejder information, tips og gode råd som gør det lettere, når i skal finde jer til rette.

Support

Vores support er til for jer og støtter med al som berører jeres nye indretning, fra rådgivning i forhold til miljø, kvalitet og sikkerhed til dokumentation, reklamationer og garantier. Vi håndterer alle henvendelser og står til rådighed for at give klarhed og svar ved såvel store som små spørgsmål.

Uddannelse og service

Vi besøger jer gerne og informerer og instruerer på stedet. Gode råd til pleje og anvendelsesinstruktioner er vigtige aspekter for at få så meget som muligt ud af arbejdspladsen og for at få den til at holde over tid.

Ergonomisk gennemgang

Hvilken rolle spiller det om i har hæve-/sænkeborde, hvis ingen står ved dem? Eller ergonomiske kontorstole, hvis de ikke indstilles rigtigt? Book en ergonomisk gennemgang og få det maksimale ud af din investering.

Støjmåling

Absorberes der tilstrækkeligt meget lyd i rummet til at besøgende og medarbejdere kan trives og fokusere? Vi måler efterklangstiden i rummet og sikrer at støjmiljøet er optimalt for de respektive rums funktion.

Lysinspektion

Har alle den arbejdsbelysning som kræves til opgaven? Hvordan opleves blink og refleksioner på skærme? Book en lysinspektion med tips og gode råd omkring arbejdsmiljø og belysningsaspekter.

Inventering

For på et tidligt tidspunkt at sikre udviklingen af arbejdsmiljøet, gennemfører vi brugerinspektioner og inventering ud fra kundens behov. Dette gøres meget passende efter 2-3 år og indebærer at vi går hele indretningen igennem, protokolfører eventuelle brister og anbefaler afhjælpning.

Reparationer

Indretning til offentlige miljøer omfatter meget høje kvalitetskrav og er værd at tage vare på, både ud fra et ergonomisk og et miljømæssigt synspunkt. Dele, som udsættes for ekstra hård slitage, kan ofte skiftes ud eller friskes op. Brug os til reparationer og omtapetsering.

Flytning og omorganisering

Mange af vores kunder sætter pris på muligheden for at bruge vores uddannede indretningsmontører til interne arbejder. Ved omorganisering, midlertidige eller permanente flytninger gøres arbejdet bedste af kvalificeret og erfarent personale.

E-services

For at lette uddelegeringen af indkøb og stadig have fuld kontrol over økonomi og overensstemmelse, kan vi udvikle et kundespecifikt kundekatalog med mulighed for online bestillinger, lagebeholdning, on-site garantier samt løbende inventering med smarte mærkater.

Input interior arbejder løbende med at udvikle nye services som kan lette hverdagen for vores kunder. Læs mere nedenfor om hvordan Input interiors Management System, Intelligent Office Solutions eller serviceaftale skaber en tryg og problemfri hverdag.

Serviceaftale

Regelmæssigt tilsyn, en hurtig service og en fagligt korrekt vedligeholdelse øger indretningens levetid og gennem dokumentation bevares værdien i møblerne i en længere periode. Desuden forlænges garantiperioden for din indretning aftalen ud. Med gode og langsigtede valg bliver gevinsten, både økonomisk, tids- og miljømæssigt større.

Kontakt os for mere information om hvordan en serviceaftale kan udformes for at passe til lige præcis jeres virksomhed.

Interior Management System

Input interiors Interior Management System byder på en platform til samordnet drift og ledelse. Enkelt, tidseffektivt og omkostningsbesparende.

Hvordan fungerer det?

Nå ny indretning monteres of færdiggøres, mærker Input interior hvert produkt med en unik kode, som kobles til en database. Al information om produktet – hvor det er placeret, fremstillingsår, pris og udførsel registreres i systemet og kan søges via et smart mærkat på produktet.

Hvad er fordelene?

Systemet giver en umiddelbare sporbarhed af jeres indretning og fungerer som et effektivt værktøj ved inventering og løbende drift. Interior Management System er kompatibelt med de fleste datasystemer, som for eksempel BIM Asset Management, hvilket sparer tid og letter drift og overdragelse til nye aktører.

For en problemfri vedligeholdelse oprettes desuden en kundespecifik support samt en mulighed for at afgive bestillinger eller håndtering af henvendelser direkte på mobilen.

Læs mere om SEB’s hovedkontor, hvor Interior Management System er en vigtig komponent i den daglige drift.

Intelligent Office Solutions

Det handler ikke om hvor vi arbejder – men hvordan. Intelligent Office Solutions optimerer arbejdspladsen i dag og giver det indblik som kæves for tage den rette beslutning i fremtiden.

Intelligent Office Solutions er et system, der bidrager til en række fordele på arbejdspladsen. Såvel sundhedsforbedringer som effektivisering og omkostningsbesparelser. Systemet er skalerbart og kan tilpasses til at omfatte de dele, som jeres virksomhed har behov for.

Hvad er fordelene?
  • En kontinuerlig opdatering af belægningsgrad og udnyttelser af arealer.
  • Et enkelt og tidseffektivt bookingsystem. Book et bord eller mødelokale, hvor som helt og når som helst.
  • Find dine kolleger. Få styr på hvor dine kolleger sidder og arbejder på dagen.
  • En friskere arbejdsplads. Få påmindelser om at skifte stilling og skabe personlige indstillinger for en produktiv og ergonomisk arbejdsdag.
  • Spar energi. Automatisk nedlukning af arbejdsudstyr og energikontrol giver et indblik i bæredygtigheden.
  • Mål, evaluer og stop med at gætte. Basér fremtidige beslutninger om arbejdspladsen på viden og fakta.
Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen