Greenified

– næste generations bæredygtige miljøer fra Input interior.

En ny måde at tænke på

Brug og smid ud. Hvordan kan vi forsvare det, når virkeligheden ser ud som den gør? Der skal begynde at ske nogle ting. Vi må alle tage et større ansvar og reagere på opgaven foran os. Reagere på vores sociale, miljømæssige og økonomiske forpligtelser.

Greenified™ af og for Input interior. Med Greenified™ vil vi tilbyde vores kunder en ny måde at handle og tænke på i forhold til bæredygtig indretning til offentlige miljøer.

Bæredygtige indkøb handler lige så meget om nutiden som om fremtiden. Når vi forbruger er det derfor vigtigt at tage hele indretningens kredsløb i betragtning. Det starter med gode produkter – bæredygtig og genanvendelig indretning som opfylder miljø- og sundhedsmæssige krav langt ud over de gældende regelsæt. Langsigtede valg som muliggør et cirkulært ejerskab.

Bæredygtig indretning

Greenified™ tilbyder en ny måde at indrette offentlige miljøer på og handler om bæredygtig indretning, bevidste valg og en ansvarsfuld fornyelse. Det starter med indretning som opfylder miljø- og sundhedsmæssige krav som strækker sig langt ud over gældende regelsæt og som er skånsomme mode dyr, natur og mennesker.

85% mener at det er vigtigt eller meget vigtigt at møbler og indretning på arbejdspladsen ikke indeholder kemikalier som er skadelige ved brugen*

Cirkulært ejerskab

I modsætning til den lineære økonomi, hvor vi tager råvarer, forbruger og smider ud, handler den cirkulære økonomi om at efterligne det naturlige kredsløb.

Med bæredygtige, langsigtede valg bliver den miljømæssige gevinst stor. Når behov forandres får møbler, som ikke længere opfylder deres formål, et nyt liv, i et nyt miljø, hos nogle andre. Et cirkulært ejerskab hvor det som opfylder jeres behov i dag matcher nogle andres i morgen.

Ansvarsfuld fornyelse

Med Greenified™ anvendes indretningen så længe den matcher kundens behov. Når det er tid til at downsize, upsize, forny eller forandre, giver Greenified fuld fleksibilitet. Efterlad arbejdspladsen, som den er, og lad Input interior supplere, inventere, flytte med, skifte ud, afmontere, forædle, videresælge, skænke og genvinde.

83% mener at det er vigtigt eller meget vigtigt at arbejdsgiveren træffer miljømæssige og etisk bæredygtige valg ved indkøb af møbler og indretning til arbejdspladsen*

Input interior leverer indretning for 2,2 milliarder kroner pr. år. Det indebærer store mængder af kvalitativ indretning, som fortjener et liv længere end en kunde, et behov, en placering. Vi ved at god indretning har en betydeligt større værdi end som så. For kunden og brugeren. Men frem for alt for miljøet.

77% mener at det er vigtigt eller meget vigtigt at møbler som skiftes ud på arbejdspladsen finder ny anvendelse*

* Input interiors opinionsundersøgelse blev gennemført af Novus i perioden 4 – 9/12 2014 og omfattede 1.036 webinterviews med et krigsrepræsentativt udvalg af den svenske offentlighed på mellem 18-79 år.

Forny ansvarsfuldt med Greenified

De følgende dele indgår i Greenified™

1

Miljø- og kvalitetssikring

2

Produktforankring og ordrehåndtering

3

Leverance og montering

4

Dokumentation, garantier og reklamationer

5

Efterservice, indstillinger og demonstrationer

6

Inventering, afmontering og fragt

7

Videresalg og bortgivelse

8

Genvinding / Genbrug

Tilslut til værdiskabende services

Tilvalg inden for Greenified™

1

Arbejdspladsanalyse og forstudie

2

Projektering og arkitekt-services

3

Implementering og prøvemøblering

4

Samordning, projektledelse og budgettering

5

Unik kundehelpdesk

6

Vedligeholdelse, rengøring og reparationer

7

Produktkatalog med online bestilling

8

Inventeringssystem og lagerbeholdning

Vil du vide mere om Greenified?

Udfyld dine oplysninger, så kontakter vi dig.

  Lad os kontakte dig

  Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

   Tak for din henvendelse

   Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

   Til formularen
   Ups

   Der opstod en fejl, prøv igen.

   Til formularen