Greenified

Med Input interiors Greenified koncept, arbejder vi med bæredygtigt design, bevidst indkøb, cirkulært ejerskab og ansvarlig genbrug siden 2015.

Møbler skal leve længe!

Vores ambition er, at sikre et cirkulært ejerskab, hvor møbler der møder vores behov i dag matcher andres i morgen. Med vores services der bl.a. omfatter sporbarhed, reparation og vedligeholdelse, skaber vi de bedste betingelser for et succesfuldt livsforløb for møblerne. Sammen med vores netværk af tusinder af kunder rundt omkring i Norden, er grundlaget lagt for et kontrolleret og velfungerende marked for genbrug.

Bevidste valg fra starten

Vi ved, at der er forskel på møbler. Et bæredygtigt valg strækker sig ud over den lineære økonomi, hvor vi køber, bruger og smider ud. Vi ønsker at inspirere til det rigtige møbelvalg der sikrer, at dine møbelinvesteringer er langsigtede. Men hvad er et rigtigt valg, og hvordan leder vi dig derhen?

Læs mere om tre tilgange til bæredygtigt design.

Interior Management System

Møbler af god kvalitet har en levetid der sandsynligvis rækker ud dit behov. Derfor synes vi, at det tjener et godt formål, at nye ejere kan få glæde af restværdien, når dine behov ændres. Til dette formål har Input interior udviklet en logisk og pålidelig styresystem, der fungerer som platform for det cirkulære livsforløb af møblerne. Vi kalder platformen Interior Management System – en service, hvor man registrerer og mærker inventaret med et digitalt ID der gør det muligt at følge dem og optimere brugsværdien.

Læs mere om IMS og hvordan det fungerer her.

Fleksibelt behov

Input interior arbejder med behovsbaserede indretningsløsninger og tilpasser interiøret til unikke forhold og ønsker. Behovene for rum og plads ændrer sig med tiden, enten internt i virksomheden eller på baggrund af eksterne forhold. Uanset hvad baggrunden er, vil der ofte være god økonomi i at kunne reagere på behovsændringen, hurtig og smidigt. Fleksibilitet er et nøgleord i en god indretning og med Input interiors værktøjer IMS og Greenified et er blevet meget nemmere at tilpasse virksomheder til den nye normal.

Input interior og Greenified giver dig den nødvendige fleksibilitet til at opdatere og forny – med god samvittighed.

Vores netværk, din adgang

Med tusinder af kunder rundt omkring i Norden, har Input interior et stort netværk af virksomheder, der konstant står over for skiftende behov. Derfor ønsker nogle at sælge de møbler, der ikke længere tjener et formål, hvorimod andre netop har brug for samme type møbler. Med Input interiors Greenified platform har både sælger og køber mulighed for at tilpasse deres inventarbehov og bidrage til en bæredygtig, cirkulær distribution af levedygtigt inventar.

Nordens førende totalleverandør

Input interior har 41 afdelinger og over 650 dedikerede medarbejdere i hele Norden. Sammen udfører årligt tusinder af projekter i Europa. Siden introduktionen af Greenified i 2015 er interessen for at indkøbe bæredygtigt for så vidt angår kvalitet i udførelse og materialer, levetid og genanvendelse steget kraftigt. For at optimere værdiskabelsen, har vi opbygget et stort netværk af pålidelige, dygtige og lokale partnere, der hjælper med alle former for renovering af møblerne, så levetid og værdi forlænges. Rekonditionering her

De logistikmæssige udfordringer når møblerne skal fra den ene virksomhed til den anden og i nogle tilfælde renoveres et tredje sted, varetages professionelt af Input interior egne montører og håndværkere Logistikløsninger. Vi styrer alle handlinger og gør det nemt for både køber og sælger at komme i dialog med et gensidigt værdiskabende udbytte. Søg efter kontoret tæt på dig, eller find din kontakt her.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen