Genbrug og bæredygtighed

Møbler skal leve længe. Derfor tilbyder Input interior en række tjenester, som forlænger livscyklussen på jeres møbler og bevarer deres værdi.

Bevidste valg og ansvarsfuld fornyelse

Input interior tilbyder tjenester som muliggør bevidste valg og ansvarsfuld fornyelse. Vi har en lang erfaring med genbrug i såvel store som små projekter. Uden færdige pakkeløsninger kan vi tilpasse projektet så det matcher jeres behov og forventninger. Inden for begrebet genbrug kan vi blandt andet:

 • Gøre status over eksisterende møbler og give anbefalinger til hvad der kan genanvendes i jeres nye omgivelser. Vi sikrer samtidig at i får så meget som muligt ud af de møbler som ikke længere opfylder et behov hos jer, men som kan leve videre hos nogle andre.
 • Forsyne jer med brugte møbler
 • Renovere eksisterende eller brugte møbler. Møblerne renoveres så tæt som muligt på den oprindelige stand ved f.eks. vask, ompolstring eller udskiftning af dele.
 • Genskabe møbler og indretning til produkter med nye funktioner gennem redesign.
 • Genbruge. Når møblerne er udtjente og ikke opfylder et behov hos jer eller nogen andre, kan vi genbruge dem på en måde, der er så miljøvenlig som muligt.

Vi former fremtidens genbrugstilbud

Input interior er fortaler for en ansvarsfuld og bevidst fornyelse og tager ansvar for at udvikle genbrug og et cirkulært sekundærmarked.

Nysgerrig om genbrug?

Skriv dine kontaktoplysninger, så fortæller vi mere.

  Lad os kontakte dig

  Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

  Tak for din henvendelse

  Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

  Til formularen
  Ups

  Der opstod en fejl, prøv igen.

  Til formularen