Pleje og omsorg

Værdig, varm og indbydende

Et plejemiljø skal stimulere friskheden og indrettes med varme og omsorg. Det skal give håb og fungere for såvel plejemodtagere som pårørende og personale. Det er også vigtigt at pointere at pleje og omsorg ikke er aldersrelateret; plejemodtagere og pårørende findes i alle aldre.

Evelina Höglund, sælger og projektleder hos Input interior, deler sine tanker om og erfaringer med hvordan man bedst udformer et miljø med pleje og omsorg. Læs mere her.

Gennemse vores katalog

I miljøer med pleje og omsorg er kravene til møblerne ekstra strenge. Ud over at de skal kunne klare tests og krav til tilgængelighed, stabilitet og rengøring findes der en række andre aspekter at tage hensyn til i valget af møbler.

Hos Input interior har vi svarene og guider dig gennem Nordens bredeste sortiment af møbler til alle tænkelige miljøer med en fællesnævner af høj kvalitet til offentlige miljøer. Gennemse kataloget eller download det her.

Carpe Diem

Et miniaturefællesskab med nødvendige faciliteter såsom, butikker, frisør og café. På demenshjemmet Carpe Diem lever beboerne et så normalt liv som muligt, i et trygt og sikkert miljø, opbygget som deres eget lille samfund.

Ud fra en kortlægning, som kommunen har udarbejdet over befolkningens præferencer – hvordan de har levet, hvad de kan lide, osv. – har man skabt boligområder, som er indrettet specifikt til forskellige typer af mennesker og interesser. Læs mere om projektet her.

Bæredygtig indretning

Vi vil gøre det enkelt for vores kunder at vælge indretning som opfylder krav i forhold til miljø, kvalitet og socialt ansvar i hele perioden, fra fremstillingsproces til det færdige produkt. Har du spørgsmål om bæredygtig indretning, må du endelig kontakte os. Vi svarer gerne på dine spørgsmål om produkter, materialer, certificeringer, krav og om hvad der kræves for at skabe en bæredygtig indretning.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen