Skole og uddannelse

Har du fået til opgave at bestille en stol, nye møbler til grupperummet, eller er du ansvarlig for at bestille indretning til en hel skole?

 

Uanset hvor lille eller stor en opgave du skal løse, kan det være vanskeligt at komme i gang. Valgene er mange, og viljen til at gøre det rette, stor. Derfor vil vi tage dig med på en rejse fra a til å. En rejse gennem behov, udfordringer, løsninger, valgmuligheder og beslutninger. Uanset om rejsens destination er én stol, et klasselokalemiljø eller en hel skole, er vores proces i det store og hele den samme. Følg med, så fortæller vi mere…

Det starter med et behov

Trends kommer og går. Gode løsninger består. Det holder sjældent i længden kun at indrette efter det, der føles spændende og trendy. Vores proces starter altid med en analyse af de reelle behov. Og vi er gode til at lytte! Hvad har I brug for i dag, i morgen og i fremtiden?

Vi finder ud af virksomhedens specifikke forudsætninger. Hvordan ser lokaler, arbejdsmetode og budget ud? Målet er indretning, som både støtter hverdagen og er et redskab til målopfyldelse – en behovstilpasset indretning ganske enkelt.

Læs mere om, hvordan vi sætter behovet i centrum.

Vi finder løsningerne og lander rigtigt

Indretning er mere end bare møbler – det kan være et pædagogisk redskab, som støtter undervisning og arbejdsmetode og som gavner sociale sammenhæng. Hvis man rammer rigtigt! Vi har samlet vigtige erfaringer fra tusindvis af skoleprojekter rundt om i Norden. Samtidig ved vi, at alle projekter er forskellige. Derfor vil vi lære netop jeres miljø at kende, gerne på stedet.

Vi kommer ud for at opleve og se, hvordan det fungerer i praksis. Vi gør status og sætter spørgsmålstegn ved gamle sandheder. Sammen kommer vi frem til, hvad der kan beholdes, hvad vi kan opdatere med enkle midler, og hvilke investeringer, der giver størst effekt for aktiviteterne.

Se nogle af vores gennemførte projekter her.

Så mange valg, så lidt tid

Input interior har markedets bredeste indretningssortiment. I har mange valg foran jer. Ud over selve produkterne skal I vælge blandt en lang række materialer, farver og funktioner. I skal også tage hensyn til mærkninger, certificeringer, modstandsdygtighed og plejeanvisninger.

Føles det overvældende? Det er det ikke, vi er med og guider jer gennem hele processen og kan, med vores erfaring, vejlede til det rette valg. Uden egen møbelproduktion at tage hensyn til, kan I have tillid til, at Input interior, som uafhængig samarbejdspartner, altid vælger det rette produkt, i den rette udførelse, fra den rette leverandør med den rette prissætning, ud fra det, der passer jeres aktivitet bedst. I er velkommen til at besøge et af vores 40 showrooms for at få inspiration.

Se vort sortiment eller læs mere om bæredygtige skolemiljøer.

Hvad sker der bag kulisserne?

I har besluttet jer, og ordren er afgivet. Hvad sker der nu?

For jeres vedkommende er der almindeligvis en ventetid på 4 – 8 uger. Hos os bag kulissen rulles det store maskineri ud. Vi afgiver ordrer, følger ordrerne, ofte fra flere forskellige producenter, og planlægger leveringerne. Det gør vi for at sikre en tryg, punktlig og upåklagelig levering.

Der er mange engagerede mennesker involveret i processen, men for at du ikke skal huske for mange ansigter, har vi en kontaktperson, som holder dig opdateret om de forskellige faser i projektet.

Endelig klar til levering!

Ventetiden er forbi og leveringen finder sted. Nu tænker du sikkert over, hvad du skal gøre? Svaret er: Ikke ret meget! Efter aftalt leveringstid kommer Input interiors egne montører ud til jer for at levere, montere og placere møblerne det rigtige sted og til sidst fjernes og bortskaffes emballagen, når det hele er klaret.

Vores montører har tæt kontakt med projektlederne, så de allerede på stedet kan indføre eventuelle afvigelser i vores systemer, så vi sikrer en hurtig håndtering.

Vi er der stadig, når den sidste stol er monteret

Jeres møbler og læringsmiljøer står klar til at blive brugt. Nu har I brug for tiden til at falde på plads, omstille jer og lære, hvordan det nye miljø skal udnyttes på den mest optimale måde. Projektet er i mål, men vi er her stadigvæk!

Blot en e-mail eller en telefonopringning væk venter vi på spørgsmål, der skal besvares, supplementer, der skal gennemføres og nye behov, der skal løses. Som en langsigtet samarbejdspartner, er vi lige ved hånden og gør alt vi kan, for at opfylde jeres ønsker.

Hvor finder du vore kontorer i Norden.

Gængse spørgsmål og svar

Hvad er vigtigst at tænke på før et projekt, hvordan skaber man et behageligt lydniveau og hvad skal man tage højde for omkring budget?

I vores guide til et behovstilpasset læringsmiljø, sætter vi ord på de sædvanlige bekymringer, og I får her, tips og viden fra rektorer og lærere, som har gennemgået processen. Læs f.eks. om rektor Anna Unosson på Brottorpsskolan i Lindesberg, som er fortaler for, at erfaren rådgivning og realistiske tidsrammer, er en forudsætning for en smidig proces og et godt resultat.

Læs mere om processen samt spørgsmål og svar i Input interiors guide.

Velkommen til at kontakte os

Skriv dine kontaktdata, så hører du fra os.

  Lad os kontakte dig

  Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

  Tak for din henvendelse

  Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

  Til formularen
  Ups

  Der opstod en fejl, prøv igen.

  Til formularen