Tre måder at indrettet behovstilpasset på

Trends kommer og går. Gode løsninger består. Kun at indrette efter det, der er trendy, holder sjældent i længden. Gå i stedet ud fra jeres virksomheds specifikke behov og opsatte mål. Resultatet bliver en indretning, der både understøtter hverdagen og udgør en platform for opfyldelse af mål. Som ikke forsinker og frustrerer.

At indrette behovstilpasset er at indrette smart. Med lokaler tilpasset til organisationens størrelse, møbler der understøtter måden at arbejde på og en indretning som tydeliggør varemærket, kan man holde omkostningerne nede og øge medarbejdernes produktivitet. Mindske fraværet og øge trivslen. Det gælder bare om at vide hvordan. Her fordyber vi os i hvordan arbejdspladsens områder kan se ud og fordeles for at optimere virksomheden.

Vi har opdelt arbejdspladsens område i tre dele:

Et traditionelt arbejdsområde såsom skrivebord, kontorstol og opbevaring.
Uformelle mødesteder såsom gange, åbne områder, printstationer og lounges.
Formelle mødesteder såsom konferencelokaler, grupperum og kafferum.

 

Traditionelle cellekontorer

Et klassisk layout, hvor hver medarbejder har et afgrænset opholdsområde. Separate og delte kontorlokaler med individuelle arbejdspladser udgør det største område. Der findes store muligheder for uforstyrret, separat arbejde og for at tilpasse arbejdspladsen individuelt. Her er der ofte god plads til personlig opbevaring. Med en smart planlægning, vinduespartier og åbne døre bliver det traditionelle cellekontor dynamisk og indbydende. Uformelle mødesteder er begrænsede, hvilket mindsker den spontane udveksling på gangene og i de frie områder. Formelle møder finder sted i kafferum, grupperum og konferencelokaler.

Kontor och näringsliv Traditionellt cellkontor

 

Åbent kontorlandskab

I det åbne kontorlandskab er den separate arbejdsplads central, men udformningen åbner op for et større flow og mere snak medarbejderne imellem. Arbejdspladserne er anbragt tæt ved hinanden, og skærmvægge og lydabsorberende materialer bliver afgørende for at skabe et stimulerende arbejdsmiljø, som samtidigt er fuld af ro. Færre vægge og flere åbne områder åbner op for et større flow på arbejdspladsen og indbyder til spontane møder – ved arbejdspladsen eller på åbne områder. Det åbne kontorlandskab øger kommunikationen mellem medarbejdere samtidig med at man stadig har trygheden i sit eget opholdsområde.

Kontor och näringsliv Öppet kontorslandskap

 

Aktivitetsbaseret

I det aktivitetsbaserede layout er det den aktuelle arbejdsopgave, der afgør hvor, hvordan og med hvem man arbejder. Måske har medarbejderne et opholdsområde til det traditionelle skrivebordsarbejde, men det er ofte betydeligt mindre i forhold til området. Opholdsområdet kan også tages helt væk, og medarbejderne vælger så frit mellem et væld af arbejdspladser til den aktuelle dag, det aktuelle øjeblik eller det aktuelle projekt. Områderne til uformelle og formelle møder udgør mindst 50 % af lokalerne. Det skaber rum til fleksibilitet og naturligvis udvekslinger mellem medarbejderne. Flere medarbejdere får plads på et mindre område og det bliver mere enkelt at omorganisere.

Kontor och näringsliv Aktivitetsbaserat

 

Hjælp undervejs?

Ønsker til hvilket arbejdsområde, der passer til jer? Kontakt os for hjælp og rådgivning.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen