Ny rammeaftale om genbrug med Gøteborg by

Via den nye aftale får Input interior mulighed for at levere brugte møbler og at renovere eksisterende indretning til Gøteborg by.

Ambitionen med den nye aftale, ”genbrug af møbler i kontor- og offentlige miljøer”, er at det skal føles lige så enkelt og trygt at bestille genbrugte møbler som nye. Input interior har i løbet af foråret, som en af flere aktører, indgået en aftale med Gøteborg by om genbrug.

– Vi er glade for tilliden. Det er vores ambition at sikre at de møbler, som findes hos vores kunder, hele tiden får nye ejere, når behovene ændres. Den er baseret på at tusindvis af kunder, som Input interior har i Norden, bidrager til at vi i dag kan tilbyde markedets største sortiment af genbrugte møbler og dermed være en del af en mere bæredygtig møbelbranche, siger Mille Milehem, COO hos Input interior.

Input interior har i flere år arbejdet med genbrug i såvel store som små projekter. At en aktør som Gøteborg by nu indgår en rammeaftale med genbrug ser man som en mulighed for en yderligere udvikling for erhvervsområdet.

– Det er sjovt at se at Gøteborg by tør stille krav til møbelbranchen. Som en stor aktør har de mulighed for at skabe interesse for spørgsmålet og vise vejen mod et cirkulært flow og bæredygtige miljøer. Løsningerne findes og tilbydes allerede til det private erhvervsliv, og aftalen giver os en mulighed for at udvikle dem sammen, også til den offentlige sektor, siger Patrik Clavenstam, ansvarlig for kvalitet og bæredygtighed hos Input interior.

 

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen