Input interior køber norsk konkurrent

Input interior har købt Rom for Flere, Norges førende uafhængige indretningsvirksomhed inden for det private og offentlige miljø.

Input interior er en uafhængig indretningsvirksomhed, der siden starten i 1987, leverer indretning til kontorer og virksomheder, hoteller og restauranter, skoler og uddannelse samt pleje og omsorg. Koncernen omsatte for ca. 2,2 mia. kr. i 2019 og vokser nu yderligere gennem overtagelsen af Norske Rom for Flere, som i 2018 omsatte for 280 mio.

– Det føles godt, at Input interior fortsætter med at vokse! Rom for Flere er en veletableret aktør med lang erfaring fra komplekse projekter. De vil bidrage med værdifuld viden og færdigheder til os. Jeg ser et stort potentiale i sammen at udvikle os til den mest efterspurgte indretningsvirksomhed i Norden, siger Charlotte Jensen, COO hos Input interior i Danmark.

Rom for Flere blev etableret i 1998 og er ligesom Input interior en uafhængig leverandør af indretning, som arbejder med mange velkendte mærker. Virksomheden har i omegnen af halvtreds ansatte på syv kontorer og er rettet mod både privat og offentlig drift.

Ud over aktiviteter i Danmark og Norge har Input Interior kontorer i Finland og Sverige

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen