Gå ikke glip af Input Pop-up

Foråret er på vej, og årets første indretningsnyheder er lanceret på Stockholm Furniture Fair. Den 14. marts flyttes højdepunkterne til Input Pop-up i Malmø, hvor Input interior åbner dørene til en messe med bæredygtighed i fokus.

Regionens største indretningsmesse i Malmø er et sikkert forårstegn, og da sidste års event blev gjort op, endte det ud som rekordår! Over 900 besøgende og 90 førende brands var repræsenteret – nu bygger vi videre på det.

Input Pop-up tilbyder arkitekter, indkøbere og andre branchekendere muligheden for at få indsigt i innovative løsninger og fremtidens produkter. Til efteråret åbner Input Pop-up i Örebro, og flere byer er på dagsordenen.

 

 

– En messe er altid en inspirationskilde. Men i dag, hvor inspirationen ikke er længere væk end et scrol på telefonen, synes vi, at det er vigtigt at kunne tilbyde noget mere, siger Jessica Hammar, ansvarlig for Input Pop-up i Malmø.

 

 

Ud over den sprudlende atmosfære og masser af inspiration kan besøgende i år deltage på et seminar med indsigter fra et projekt, der virkelig skiller sig ud.

– Hos Input interior arbejder vi aktivt med bæredygtighedsspørgsmål, og et konkret eksempel findes blot et stenkast fra Input Pop-up. Da E.ON, et af Europas største energiselskaber, flyttede til sit nye nordiske hovedkvarter i Malmø, var hele processen gennemsyret af bæredygtighed, siger Patrik Clavenstam, Sustainability Manager hos Input interior.

På seminaret kan besøgende høre om de innovative løsninger, der gjorde projektet enestående. For eksempel har én af effekterne fra projektet været en reduktion af drivgasudledning på 185 tons CO2e – det svarer til 1.260.000 kørte kilometer i en personbil… eller 2.048 ture fra Malmø til Stockholm.

– Hvert valg, der blev truffet under projektet, havde miljøbesparelse som krav, og for et projekt af E.ONs størrelse er det helt unikt. Sammen med E.ON tager vi dig igennem projektets forskellige faser, og du får mulighed for at stille spørgsmål til os – noget vi virkelig ser frem til, siger Erik Lundqvist, Head of Project Sales & Business Development hos Input interior.

 

Læs mere om Input Pop-up i Malmø, se hvilke brands som er med og tilmeld dig her!

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen