Landamäreskolan

På Landamäreskolan har man valgt at afskærme og skabe rum i rummene ved hjælp af både høje sofaer og byggeri af innovative områder.
Lyse materialevalg på vægge, gulve og møbler fungerer som en base og oplives ved hjælp af accentfarver.
I atriumgårdene træder en generøs loftshøjde og en skøn rummelighed frem.

På Landamäreskolan udfordres den traditionelle skoles firkantede klasseværelser og gange. Her synliggøres elever og der skabes de rette forudsætninger for en livslang læring.

I Biskopsgården i Gøteborg har arkitektbureauet Wahlström & Steijner skabt en anderledes og smuk bygning med Landamäreskolan. Det S-formede hus er beklædt med træ og rummer alle skolens dele. Idrætshal, spisesal, skolekøkken, administration og bibliotek samt undervisningslokaler til op til 400 elever fra børnehaveklasse til 3. klasses inklusive specialskole. Input interior har leveret indretning og realiseret arkitektens og virksomhedens fælles vision.

Rum i rummet

For at kunne møde eleverne på et individuelt og tæt plan, er det traditionelle klasseværelse blevet udfordret og erstattet med åbne lokaler som gør det muligt at skabe små rum i rummet. Alt sammen for at skabe nærhed og overblik. For at afskærme undervisningsområderne fra hinanden og skabe fredelige miljøer, er der blandt andet udformet byggerier af innovative og multifunktionelle områder. Trappescener med indbygget og kombineret opbevaring, siddepladser og sofaer er blevet specialdesignet til at møde pædagogernes og levernes behov.

Fornemmelsen af træfacaden følger som en rød tråd med ind i lokalerne, hvor de fleste vægge er beklædt med birkefinér og hvor gulvene har industriparket. En generøs loftshøjde og en skøn rummelighed træder frem, ikke mindst hvor atriumgårde i to etager strækker sig opad og efterlader store praktiske pladser til samlinger på gulvet.

Lyse, inspirerende miljøer

Et massivt lysindfald matches med en blond farveskala som bidrager til det fredelige og harmoniske miljø. Lyse materialevalg på vægge, gulve og møbler fungerer som en base og oplives ved hjælp af farvestærke accentfarver i løs indretning og tekstiler.

Trapperne har fået en central rolle på Landamäreskolan. Både indenfor og ude i skolegården hvor to trapper, der minder om et amfiteater, skaber et naturligt mødested, der fungerer lige godt til både undervisning, samlinger og leg.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

    Tak for din henvendelse

    Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

    Til formularen
    Ups

    Der opstod en fejl, prøv igen.

    Til formularen