Fortsat rekruttering af nøglekompetencer til vækst

Input interior starter det nye år med at tilføje nøglekompetencer inden for udbud og salg. Målet er vækst på trods af en urolig omverden.

Input interior starter det nye år på samme måde, som det sluttede – med ansættelser. Nu bydes Thomas Wiberg og Kim Møller Christiansen, begge med solide baggrunde fra indretningsbranchen, velkommen.

– Vi satser langsigtet. De seneste tre år har vi gennemført forskellige tiltag for at sikre vores fremtidige forretningsudvikling. Vi er blandt andet blevet ISO-certificeret og har opstartet Greenified, vores cirkulære e-handelsportal for brugt inventar. Alt, hvad vi gør, handler om at imødekomme kundernes ønsker og forespørgsler. Nu forstærker vi organisationen yderligere med værdifulde kompetencer, fortæller Charlotte Jensen, COO hos Input interior.

De to nye profiler kommer senest fra Paustian2Gether og sammen bringer de 55 års erfaring med sig fra branchen.

– Thomas Wiberg er en kreativ og initiativrig person, som har en særlig evne til at se spændende forretningsmuligheder i mødet med mennesker. Kim Møller Christiansen er en kompetent sælger med et positivt mindset og stærk beslutsomhed. De vil begge supplere vores salgsstyrke på en fantastisk måde, udtaler Charlotte Jensen.

Thomas Wiberg tiltræder rollen som Business Developer & CSR og får base hos Input interior i København, men agerer i hele landet.

– Jeg ser frem til at starte hos Input interior. Det er en professionel organisation med kontrol over sine processer, hvilket er fundamentalt i en branche under konstant udvikling. Jeg ser frem til at bidrage til udviklingen af virksomheden i Danmark – en opgave, som forenkles med skarpe kollegaer, familiær stemning og korte beslutningsveje, fremhæver Thomas Wiberg.

Kim Møller Christiansen starter som Key Account Manager og ser også positivt på sit nye virke:

– Jeg glæder mig til samarbejdet med mange kompetente kollegaer i en virksomhed med en sund kultur og en stærk, grøn profil. Greenified er et interessant og anvendeligt værktøj, som jeg ser frem til at udbrede endnu mere hos vores kunder.

Begge starter i januar. Herefter vil Input interior rekruttere yderligere to sælgere til virksomheden inden for de næste par måneder.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen