Input interior rekrutterer tungt branchenavn

Input interior forstærker salgsorganisationen for at vokse organisk med sine kunder. Nu tilslutter Mette Bøving Grote sig virksomheden.

Trods en udfordrende tid med pandemi, inflation og et uroligt verdensbillede vælger Input interior at forstærke organisationen med nye kompetencer.

– At det har været en anderledes tid, medgiver vi. Men rekrutteringer indgår i vores langsigtede plan. Vi har brug for flere dygtige medarbejdere for at kunne vokse organisk med vores kunder, og det er vores mål, forklarer Charlotte Jensen, COO hos Input interior.

Nu byder Input interior Mette Bøving Grote velkommen. Mette har arbejdet i branchen i over 20 år og kommer senest fra en rolle som Udbuds- og Kontraktchef hos Paustian2Gether.

– Mette er en yderst kvalificeret forstærkning af vores organisation. Hun kommer med stor erfaring inden for offentlige udbud og har et solidt leverandør- og produktkendskab, og med sin skarpe sans for forretninger, tilfører Mette Input interior stor værdi, udtaler Charlotte Jensen.

Mette Bøving Grote tiltræder sin nye rolle 1. december. – Jeg har glædet mig til at starte ved Input og til at kunne bidrage med at udvikle Input interior i Danmark. Det er en innovativ organisation, og jeg ser blandt andet frem til at arbejde med den nye cirkulære portal, Greenified. Genbrug og bæredygtige løsninger stadig er stigende, og det er noget jeg ser frem til at arbejde mere med, siger Bøving Grote.

I dag arbejder 18 personer i Input interiors kontorer i København og Aarhus. Efter årsskiftet er det målet at forstærke salgsorganisationen yderligere.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen