Administrationen Akademiska Sjukhuset

Her er flere typer af arbejdspladser. Alt fra stille rum med afskærmede pladser til åbne områder og mødelokaler i varierende størrelser.
Indretningen er præget af enkelte farverige detaljer, som bryder de sobre nuancer.

Fleksible, indbydende lokaler, der giver energi og skaber en wow-følelse forenes i en antikvarisk, fredet bygning fra 1860'erne.

I en kulturmærket ejendom med mange velbevarede arkitektoniske kvaliteter fra 1860’erne har sygehusadministrationen på Akademiska Sjukhuset i Uppsala sine lokaler. Det indvendige miljø præges af et organisk formsprog, som knytter sig til bygningens arkitektur med stukkatur og svungne detaljer. Indretningen, der er tegnet af Indicum inredningsarkitekter, bidrager til et fredeligt og harmonisk miljø med tilbagevendende detaljer, der er koblet til bygningen.

Uden rette linjer

– Et spændende projekt, der bød på mange udfordringer, siger Pär Gunnarsson, sælger og projektleder hos Input interior i Uppsala. Vores montører fik lov til at opleve hvordan gamle, charmerende huse indimellem mangler rette linjer. Væggene og gulvene kunne i visse rum have niveauforskelle på flere centimeter. En udfordring de løste og tilpassede på stedet.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen