EY Oslo

Midt i det centrale Oslo, med udsigt til domkirken, ligger nu EYs norske hovedkontor. Med et tydeligt indretningskoncept og stærke værdier i ryggen er det lykkedes EY at overgå sine egne forventninger. – Jeg vil sige, at det er Norges flotteste kontor, og jeg er meget, meget stolt af resultatet, siger Daniela Milosevska Hamborg, Associate Partner EY.

Da det multinationale revisions- og konsulentfirma EY flyttede til nye lokaler i Oslo, fik de hjælp af I-d. Interiørarkitektur & Design, som fik til opgave at udvikle indretningskonceptet.

– Konceptet er gennemgående lyst, let og nordisk – men med indslag af lidt varmere materialer. Grundpaletten er rolig, hvilket giver mulighed for at tilføje en masse forskellige elementer i form af farver og teksturer, siger Annethe Thorsrud hos I-d. Interiørarkitektur & Design.

At inkludere bæredygtighed i alle dele af projektet var en selvfølge for EY, og for at finde de rigtige møbler til konceptet opstillede de derfor klare retningslinjer. Her blev Input interiors unikke ratingsystem et vigtigt parameter.

Se resultatet, mød indretningsarkitekten og hør Marita Hagerup Vogt, bæredygtighedschef i EY, fortælle om, hvordan ratingsystemet forenklede processen.

 

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen