Marsh McLennan

Fra New York via London og Amsterdam til Tokyo. Den globale konsulentvirksomhed Marsh McLennan har kontorer i 85 lande verden over. For at opnå en stærk, lokal identitet har det nordiske lys og farverne fungeret som inspirationskilde til det nye Oslo-kontor.

Marsh McLennan har etableret sig i bydelen Skøyen lige uden for det centrale Oslo. De seneste år har området gennemgået en forvandling og er blevet integreret i byrummet. Industribygninger er erstattet af moderne kontorer, udfordrende arkitektur og gader, der myldrer af liv.

– Det er et spændende område, som har været en stor inspirationskilde for interiøret. Det er moderne og lyst, og det skulle indretningen afspejle. Vi har arbejdet med lyse farver, nordiske materialer og lokale leverandører. Det skaber en helhed med hele bygningens arkitektur, som har det samme udtryk, siger indretningsarkitekten Ingeborg Werenskiold fra ByIW, og fortsætter:

– Marsh McLennan er en multinational virksomhed, og når vi får gæster fra andre kontinenter, skal stedet her afspejle den nordiske del. Her er bl.a. store egerammer omkring vinduerne ud mod atriumgården, som er inspireret af bjergtoppe og gletsjere og straks giver stemningen, siger Ingeborg Werenskiold.

Det var en selvfølge at samarbejde med norske og nordiske leverandører under projektet. Både for at minimere lange leveringstider, men primært for at fortsætte med at benytte lokale producenter.

– I Norden har vi mange møbelproducenter, som er dygtige til at anvende bæredygtige materialer, og det går vi i høj grad ind for. Derfor har det været naturligt at arbejde videre med det hos Marsh McLennan, siger Jonas Bergum, Sales Manager på Input interior.

De seneste år har det været en udfordring for mange virksomheder at lokke medarbejderne tilbage på kontoret. Hos Marsh McLennan blev man tidligt i projektet enige om en vision med at skabe et hyggeligt og trygt miljø. Bl.a. er indbyggede reoler et gennemgående indslag på kontoret.

– Da hjemmekontoret var den store konkurrent her, var det vigtigt at få en hyggelig og hjemlig stemning. Vi brugte bl.a. specialfremstillede møbler til at skabe et luftigt og åbent landskab. Det er noget, jeg synes løber som en rød tråd igennem hele kontoret, siger Jonas Bergum.

Det var naturligt at involvere medarbejderne i processen, og Input interior sørgede for at skabe de rette forudsætninger for det.

– De har været været med til at teste og udtale sig om indretningen, og det har haft stor betydning. I en periode havde vi demomøbler stående hos kunden, så de kunne få en fornemmelse af produkterne. Nogle af medarbejderne har desuden besøgt vores showroom i Oslo for at danne sig et endnu bedre indtryk af, hvad vi kunne tilbyde, afslutter Jonas Bergum.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen