If

Når medarbejderne hos If træder ind på kontoret i Åbo, mødes de af naturnære farver, ikonisk design og interiør, der holder i flere generationer.

Menneskers velbefindende er en del af dagligdagen hos forsikringsselskabet If. På kontoret i Åbo mødes vi af varme farver og naturmaterialer, som udstråler ro og tryghed – indtryk, man ønsker at formidle i forsikringssager.

Jordnære farver på sofaer og siddepuffer blandes med lyse træsorter i stole, borde og paneler. Interiøret omfatter bl.a. klassikere som Armchair 402 og Domus Lounge Chair, tegnet af hhv. Alvar Aalto og Ilmari Tapiovaara. Lænestolene, der er designet i 30’erne og 40’erne, giver medarbejderne mulighed for at holde mere uformelle møder.

Sigge Architects, som har stået for indretningen, har blandet designklassikere og kvalitetsprodukter fra Input interiors brede sortiment for at skabe et inspirerende arbejdsmiljø. Fællesnævneren er langsigtede valg med mulighed for renovering.

– Alt fra mødeborde og kontorstole til belysning og opbevaring er udvalgt med cirkularitet for øje. Når et møbel skal vaskes, lakeres eller ombetrækkes, er det første valg, siger Jouni Kyllönen, Account Manager hos Input interior, og fortsætter:

Vi er stolte over at bidrage med vores kompetencer til at skabe en arbejdsplads, som formidler tryghed og langsigtethed. Vi går altid ind for bevidste valg og er glade for, at If har valgt møbler med lang levetid.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen