Kirkelund skole

Indretningskonceptet er skabt af Østre Linje arkitektur og landskab med udgangspunkt i, at hver årgang skal have sin egen farve – grøn, orange eller gul.

Da Kirkelund Skole opførte en ny bygning, blev der lagt stor vægt på bevidste farvevalg og et moderne læringsmiljø, for at imødekomme fremtidens behov.

Skiptvet Kommune havde behov for at renovere den mere end 100 år gamle skole, der huser 300 studerende, og man besluttede at erstatte en del af bygningen med en ny bygning i to etager. Den ældre ejendom blev forbundet til den nye, via en gangbro.

Resultatet blev en tilbygning med fælleslokaler og klasselokaler, hvor det traditionelle møder det nye og moderne. Fokus har været på det bæredygtige valg, hvor arkitektur, materialer og indretning er langtidsholdbare. I gang- og fællesarealer er støbte betonvægge et gennemgående element, som blandes med vægpaneler i træ. I loftet sidder træribber, der ud over den æstetiske funktion også absorberer lyd.

Bevidste farvevalg

Indretningskonceptet er skabt af Østre Linje arkitektur og landskab med udgangspunkt i, at hver årgang skal have sin egen farve – grøn, orange eller gul. Farverne går igen i hele indretningen og kan ses i skolens tre hovedindgange, som har fået de samme tre farver. Garderober og klasseværelser følger også temaet, hvilket skaber en tydelighed og orientering for de studerende.

– Skolen føles indbydende, og resultatet afspejler et godt samarbejde mellem skole, entreprenør, indretningsarkitekt og Input interior, siger Caroline Borgerass, afdelingsleder hos Input interior i Frederikstad.

Input interior har leveret alle faste og løse møbler til skolen, herunder specialfremstillede billedvægge og miljøstationer i klasselokalerne, samt indbyggede bænke til gangbroen, der forbinder den ældre bygning med den nye.

– Vi har også fungeret som sparringspartner med hensyn til farvevalg, overfladematerialer og løsninger, baseret på arkitektens vision og kundens behov, konkluderer Caroline.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen