Et sikkert forårstegn

I marts hvert år byder Vårmässan på et forfriskende skud af inspiration! Her kommer branchepublikummet for at få nye indtryk og se de seneste trends og årets design- og indretningsnyheder.

Trendfaktoren er høj, når den største messe for design og indretning i det sydlige og vestlige Sverige indtager Malmø og Gøteborg. I løbet af to dage præsenteres årets nyheder og det bedste udvalg fra Stockholm Furniture & Light Fair for et inviteret branchepublikum. Indretningsarkitekter og indkøbere for private og offentlige virksomheder mødes og udfordres af nye tanker og perspektiver.

– Ambitionen har altid været at byde de besøgende inden for i indretningsbranchens verden. Her kan man mærke og føle på møbler, belysning og tekstiler fra op mod 80 varemærker, og de besøgende får mulighed for at opleve farver, strukturer og materialer. Det er der at messen gør en forskel, siger Johan Olsson, en af projektlederne bag Vårmässan og markedskoordinator hos Input interior til hverdag.

 

 

 

Variationen er en succesfaktor

Gennem snart 20 år er det lykkedes Vårmässan at bevare sin popularitet. Succesen skal ifølge de besøgende selv findes i den variation som vises frem på et koncentreret område. Indtryk, nyheder og inspiration tilpasset til et branchepublikum maksimeres i løbet af nogle timer, men påvirker i mange tilfælde både indkøb og projekter i løbet af året.

– Det er skønt at messen fremhæver design til offentlige miljøer, det er der ingen andre der gør her. Det hjælper mig, som arbejder med indkøb, med at skabe en hyggelig og bæredygtig virksomhed og arbejdsplads. Jeg får chancen for at se og teste årets nyheder og får tips og ideer som jeg kan tage med mig tilbage på jobbet, siger Andreas Forsberg, der arbejder som skoleadministrator på Ellen Keyskolan i Gøteborg, og som har besøgt de seneste 10 messer i Gøteborg.

 

 

Mad, blomster og shopping

Hvert år besøger omkring 2.300 personer Input interiors forårsmesser for at opleve bredden, mangfoldigheden og det miks, der skal tiltale både private og offentlige virksomheder. Her findes ikke noget, men meget for alle. Messen toppes med god mad og drikke fra Input Food Market, friske forårsblomster, musik og shoppingmuligheder i Vårmässans pop up-designshop.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen