Fremtidens cirkulære løsninger hos E.ON

Da en af Europas største energiselskaber flyttede til et nyt nordisk hovedkontor, skulle bæredygtighed gennemsyre alle dele af indretningen. Med innovative services og kreativt genbrug er kontorprojektet blevet helt unikt. – Jeg er helt overbevist om, at det netop er denne type løsninger, som gør, at man kan inspirere andre, siger E.ONs bæredygtighedschef Carina Tollmar.

– Bæredygtighed er et af de vigtigste elementer i vores strategi, så det skal gennemsyre alle vores aktiviteter. Naturligvis også vores kontorer og arbejdsmiljøet. Så når vi flytter til et nyt kontor, integreres bæredygtighed selvfølgelig også i den nye bygning, siger Carina Tollmar.

Arkitektkontoret Tengbom har været ansvarlige for den indretningsmæssige udformning, og Input interior har været totalleverandør af interiør. Som partner i projektet har Input interior ikke alene bidraget med vejledning om produkter. Der lå også et stort arbejde i at udnytte det eksisterende interiør bedst muligt.

– Med nysgerrighed, innovation og samarbejde har vi i projektgruppen inspireret hinanden til at finde nye, bæredygtige løsninger. Miljøbesparelser er tænkt ind i alle valg, og for et kontor med 1.500 medarbejdere er det helt unikt, siger Erik Lundqvist, Head of Project Sales & Business Development.

I stedet for at udstyre kontoret med helt nyproduceret interiør er en stor del blevet genbrugt og istandsat. Input interiors viden og brede udbud af services har gjort det muligt at føre tilsyneladende uopnåelige idéer ud i livet.

Se det nye kontor, og hør E.ONs bæredygtighedschef, indretningsarkitekten, interne projektledere og miljøkonsulenter fortælle om de cirkulære løsninger, som har ligget til grund for projektet.

 

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen