Oplev Input Pop-up

Velkommen til Input Pop-up. Et koncept, hvor inspiration, indretning og møder på tværs af brancher er i centrum – uanset sted eller by.

Design og indretning er i fokus, men rammerne er mindst lige så vigtige. En inspirerende lokation, som øger totaloplevelsen og tilbyder god mad og en afslappende atmosfære, som indbyder til kreative møder og god stemning. Input Pop-up er åben for inviterede branchefolk, som kan opleve årets trends og bæredygtige løsninger, når et nøje kurateret udvalg varemærker præsenteres. Indretningsarkitekter og indkøbere for private og offentlige virksomheder mødes, inspireres, mingler og udfordres med nye idéer og tanker.

– At sammensætte en helhedsoplevelse handler om, at alle detaljer, fra lokationen til mad og udvalgte udstillere, skal spille. Det har vi brugt meget tid og omhu på, siger Johan Olsson, en af projektlederne bag Input Pop-up og til hverdag marketingkoordinator hos Input interior.

 

 

Input Pop-up er resultatet af et ønske om at tilbyde kunder og samarbejdspartnere noget anderledes. En oplevelse, hvor helheden virker innovativ og spændende, og hvor grænsen mellem messe og happening udviskes.

– En messe er altid en kilde til inspiration. Men i dag, hvor inspirationen aldrig er længere væk end scrolling på telefonen, synes vi, det er vigtigt at tilbyde noget mere. Velkomponerede indtryk til alle sanser og møder på tværs af brancher med mennesker, som kan komme til at påvirke og vejlede i både projekter og indkøb i årets løb, siger Johan Olsson.

 

 

Som navnet antyder, kan Input Pop-up dukke op i flere byer og på forskellige steder, hvor Input interior har aktiviteter i Norden.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen