New Nordic School by the Sea

Grundpillerne for indretningskonceptet er baseret på bygningens klimasikre træarkitektur og naturmaterialer af høj kvalitet, i samspil med en naturlig farvepalet.

I tilslutning til Supercells hovedkontor i den nye bydel Wood City i Helsingfors finder vi børnehaven New Nordic School by the Sea.

Med sine otte etager er Supercells nye hovedkontor Finlands højeste kontorbygning i træ. Her arbejder 240 medarbejdere, og i stueplan ligger en privat børnehave, som drives af New Nordic School by the Sea.

Indretningskonceptet for både det nye hovedkontor og børnehaven afspejler Supercells værdier – respekt for individet og investering i den enkeltes arbejdsforhold. Opgaven med at realisere konceptet gik til indretningsarkitekterne hos Fyra, som har skabt en indretning i høj kvalitet, der har taget hensyn til børnenes behov.

Grundpillerne for indretningskonceptet er baseret på bygningens klimasikre træarkitektur og naturmaterialer af høj kvalitet, i samspil med en naturlig farvepalet. Andre stærke temaer er bæredygtighed, ansvar og økologiske valg.

Lokalerne hos New Nordic School by the Sea tilbyder børnene et hjemligt og sikkert miljø med visuelle oplevelser, der fører tankerne hen på havmiljøet fra det nærliggende hav med organiske former og inspiration fra finsk kultur. Forskellige visuelle billeder understøtter disse temaer, og der er masser af overraskende detaljer i interiøret, som man kan gå på opdagelse i.

Miljøet blev udviklet med børnenes individuelle behov in mente. Der var også et ønske om, at motivere børnene til aktiviteter, derfor er der flere løsninger og sjove elementer rundt omkring til netop det formål.

– Det vigtigste var at skabe et sikkert og inspirerende miljø, som styrker og inspirerer børnenes indlæring, men som også kan justeres efter de forskellige behov, der er, forklarer indretningsarkitekt Anu Latvala fra Fyra.

Input interior har haft ansvaret for indkøb, leveringer og montering af løst inventar til New Nordic School by the Sea.

– Det har været spændende at være en del af dette unikke projekt, hvor børnenes ønsker også er blevet taget i betragtning. Indretningen er præget af høj kvalitet og bæredygtige valg, siger projektleder Riikka-Maria Slotte, Input interior, Helsingfors.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

    Tak for din henvendelse

    Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

    Til formularen
    Ups

    Der opstod en fejl, prøv igen.

    Til formularen