Arctic Bath

Arctic Bath ligger forankret i Lule älv og når både at bade i midnatssolen og i nordlyset i løbet af et år. Her står omgivelserne for indtrykkene og kombinationen af helse og naturoplevelser for underholdningen - alt sammen pakket ind i et bæredygtigt koncept.

Destinationshotellet Arctic Bath i Harads i Boden kommune byder på en pragtfuld naturoplevelse. Midt i Lule älv troner hotellets hovedbygning, som er inspireret af tømmerflådningen fra elvens fortid. I den runde hovedbygning findes en restaurant, en afslapningsafdeling og et saunabad. I midten af cirklen findes et åbent hul ned til Lule älv for de gæster, der gerne vil have en forfriskende dukkert.

Hotellets 12 suite- og værelsesalternativer fordeler sig med et jævnt antal over land og vand. Indretningen i både værelserne og de øvrige faciliteter spiller sammen med naturen og bygningernes materiale.


– Natur, ægte materialevalg og fokus på bæredygtighed ligger til grund for hotellets indretningskoncept, som Arctic Bath og Arctic Trend har udviklet i samarbejde med os på Input interior. Både den udvendige bygning, gulvene og den konstruerede indretning består i høj grad af træ. Vi har leveret mange møbler i hvidpigmenteret eg, som smelter ind og bidrager til helheden, siger Helena Pohjanen, projektleder hos Input interior i Luleå.Projektets farvepalet er rolig og harmonisk og store dele er holdt i beige og gråt. Enkelt og tidløst. Med en stabil base kan man lade accentfarver i blandt andet grøn, rosa, blåt og brændte nuancer stikke ud, hvor der er plads til det.

– Ved at arbejde med farver i tilknytning til steder og omgivelser i stedet for trends, holder indretningen over længere tid. Detaljer med accentfarver kan skiftes ud for at forny samtidigt med at den grundlæggende base består, siger Helena Pohjanen og tilføjer at der er taget hensyn til bæredygtighed i såvel kvalitet som æstetik gennem hele projektets indretning.

– Meget indretning kasseres i dag længe inden møblerne har mistet kvalitet; det handler snarere om at der opstår nye behov eller at man ganske enkelt bliver træt af møblernes udseende. Men ved at tænke sig om, træffe langsigtede og bevidste valg med æstetik som en inkluderet faktor, holder indretningen over tid.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen