Nye værelser på Clarion Hotel Post i Gøteborg

Clarion Hotel Post ligger i det næsten 100 år gamle posthus i centrum af Gøteborg. Et moderne designhotel, der tilbyder den besøgende populære restaurant- og barområder, spaoplevelser og en Rooftop Pool Club med udsigt ud over indløbet til den store havnekanal.

Da hotellets 500 værelser skulle udvides med yderligere 40 værelser, blev komplette rummoduler løftet op over hotellets tag, for at blive placeret i gården til den gamle posthusbygning. Værelserne blev yderligere leveret med badeværelse, som var klar til installation af vand og elektricitet.

Input interior har haft det overordnede ansvar for levering af diverse møbler såvel som installationer.

– De komplette modulrum gjorde selvfølgelig dette til et ekstra spændende projekt, og vi er endnu engang stolte over at have fået muligheden for at levere til Clarion Hotel Post. Rummets design holder et højt niveau ligesom resten af hotellet, siger Erik Lundqvist, regionschef hos Input Interior.

Semrén & Månsson har stået for indretningen og udformningen af hotelværelserne.

– Modulernes dimensioner og rummenes forhold udfordrede os til at finde på nye kreative løsninger i forhold til hotelværelsernes indretning. Vi har blandt andet designet et behageligt opholdsområde ved et fritstående bord, der kombinerer muligheden for at arbejde og modtage gæster i et mindre område, slutter Sara Ewreskär, arkitekt på Semrén og Månsson.

 

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen