Stockholm Furniture Fair

Input interior sammenfatter Stockholm Furniture & Light Fair 2019

Stockholm Furniture & Light Fair er Skandinaviens største messe for indretning og design. Nyheder og kommende trends lanceres her hvert år. Input interior viser trends og indtryk fra årets messe der fokuserer på møbler og belysning, samt materialer og farvetendenser.

Møbler og belysning

Blandt årets nyheder var der også flere opdateringer af eksisterende produktfamilier. Vi ser en tydelig bevidsthed omkring miljøpåvirkning, noget som kunne ses i alt fra genanvendt messeudstyr til forbedret materialevalg. Ofte har materialets form og egenskab præget produkternes design.

Møbeldesignet var tydeligt præget af bløde linjer, solide materialer og en flirt med 70’ernes design. En af Sveriges største indretningsopgaver, det nye Nationalmuseum, markerede messen, da de produkter der blev designet til projektet optrådte hos flere udstillere.

 

 

Farver og materialer

Valget af farver var præget af svage farver og rige toner, der bevægede sig mod terracotta, brunt og beige – i kombination med lyse farver som gule nuancer og koboltblå. De klare farver blev ofte blandet med trendfarven ”greige”, en kølig men varm blanding af grå og beige.

Materialerne var mange og i stor variation. Træ var dominerende og ofte i mørke røgtoner og blev ofte suppleret med alt fra galvaniseret stål og læder til papir og beton.

 

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen