Arlanda Airport VIP Service

Stockholm Arlanda Airport skal udvikles til at blive Skandinaviens førende lufthavn med rejseoplevelser af højeste klasse til nutidens og fremtidens rejsende. Et vigtigt skridt i udviklingen er lanceringen af den nye Airport VIP-Service, der er en eksklusiv terminal inspireret af det nordiske landskab.

Med et areal på 2.000 m2 byder VIP-Service den besøgende indenfor til en oplevelse ud over det sædvanlige inden boarding. Konceptet bygger på en rejse fra det hårde til det bløde, hvor terminalens ydre skal af beton omslutter en kerne af træ. Den massive trækonstruktion skaber en behagelig stilhed, som indbyder til en afslappet stund i fred og ro. Interiøret består af et eksklusivt udvalg af møbler og tilbehør fra kendte nordiske mærker.

– Med inspiration fra det svenske landskab skaber vi en mindeværdig oplevelse for den besøgende, der mødes af rumlige kvaliteter, som associeres med afslapning, refleksion og spirituelle oplevelser. Hvad er luksus om ikke et sted at søge fred og harmoni fri for hverdagens stres og jag, siger Mark Humphreys, ansvarlig arkitekt på Tengbom, som står bag designet af terminalen.

Nordisk følelse

Interiør konceptet er realiseret af Input interior, som har leveret al indretning og det særlige snedkerarbejde til terminalen.

– Det er en interessant indretning, som sammen med detaljerne i træ og snedkerarbejdet skaber en tydelig nordisk følelse. Terminalen er en unik oplevelse for både svenske og udenlandske besøgende, siger Mats Genym, projektleder hos Input interior i Stockholm.

Projektet er blevet leveret etapevis til Arlanda.

– Alt arbejde i en lufthavn kræver tilpasset logistik. Hver eneste leverance skal scannes og røntgenfotograferes, inden det får lov at komme ind. Det kræver et stort engagement og udførlig planlægning. Vi har stået for flere projekter for Swedavia tidligere, så vores indretningsmontører kender rutinen. VIP-service er resultatet af et godt samarbejde med Swedavia, Tengbom og os, slutter Mats Genym.

 

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen