Tele2 Arena

Med et interiør, der er tegnet af Tema Arkitekter og realiseret af Input interior sætter Tele2 Arena fokus på VIP-oplevelser og kreative netværksdannelser.

– Stockholm Stad og Stockholm Live har en tydelig vision: Vores hovedstad skal være et centrum for events i verdensklasse. For at realisere visionen skal vi også levere oplevelser i verdensklasse. De besøgendes oplevelse er vores fokus og der spiller indretningen en meget vigtig rolle, forklarer Stefan Gustavson, Sales Director VP Global Partnerships hos Stockholm Live.

Skandinavisk design

Interiøret i Tele2 Arena kendetegnes ved skandinavisk design, håndværk, naturlige materialer, minimalisme og transparens. Blandt materialerne genfindes lyse træsorter såsom ask samt messing, kobber og andre metaller. Her blandes lyst og luftigt med et spænde farve- og formvalg.

– Fos os hos Input interior var Tele2 Arena en bred opgave. Vi har blandt andet arbejdet med prøvemøbleringer, udarbejdet materialeprøver, håndteret indkøb og samordnet, leveret, monteret og færdiggjort indretningen, fortæller Annie Engström, filialchef hos Input interior i Stockholm.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen