Stockholm Arlanda Airport

Terminal 2 i Stockholm Arlanda Airport byder spændte udlandsrejsende på det første stop og den første oplevelse på rejsen. For ankommende turister udgør Terminal 2 i stedet et første vigtigt indtryk af Sverige.

– At levere til Stockholm Arlanda Airport skiller sig på mange måder ud fra andre leverancer. Vores montører har skullet gennemgå en specialuddannelse for at få lov til at køre ude på platformen. I det her projekt har vi virkelig fået lov til at bevise at vi er præcis lige så gode til logistik, som vi påstår, siger Mats Genym, projektleder fra Input interior i Stockholm.

Stor kapacitet og et moderne udtryk

Tema Arkitekter har siden 2010 arbejdet med fornyelse og udbygning af Terminal 2 med det mål at skabe større kapacitet, mindre afstand samt at give terminalen en mere moderne arkitektur. Indretningskonceptet stræber efter et moderne udtryk samt hen imod at skabe orienterende målpunkter.

Input interior har samordnet, indkøbt og leveret al indretning til Terminal 2. Opgaven omfatter blandt andet at kvalitetssikre indretningen, så den opfylder alle miljøkrav og brandsikringskrav, der kræves i dette miljø. Også specielle snedkerarbejder er bestilt, gransket og monteret, alt sammen i henhold til en streng tidsplan.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen