C4 Shopping

I midten af shoppingcentret kan gæster hvile sig under et otte meter højt træ.

C4 Shopping er opkaldt efter Kong Christian 4. og bliver et sted, hvor besøgende kan shoppe, spise og mødes i inspirerende butikskoncepter og grønne oaser.

Med et areal på 70.000 kvadratmeter byder C4 Shopping på en blanding af lokale detailhandlere og nye, spændende koncepter. Rambøll har udviklet C4 Shopping med inspiration fra vandbyen Kristianstad, da indkøbscenteret er omgivet af grøn natur og store vandområder. Facaden består af store glaspartier i forskellige vinkler, der giver illusionen af isblokke, der stikker op af vandet.

Grønne oaser med indbydende sofaer

Indenfor fortsætter temaet med inspiration fra naturen, hvor træer og vegetation skaber grønne oaser midt i centret. Design fra lokal aktører vises frem med BOB sofaen fra Blå Station. Sofaerne er leveret og monteret af Input interior.

”For at få den helt rigtige form, der omslutter områderne med vegetation, kræves præcision fordi sofaen består af flere forskellige moduler, som desuden skal følge et farvekoordineret mønster, ” fortæller Matthias Johnfors, projektleder hos Input interior i Kristanstad. Ud over siddemøblerne har Input interior også leveret indretning og tekstiler til centrets offentlige områder.

“Farvesætningen kombineret med sofaernes organiske former i harmoni med den grønne vegetation er unik for C4. Det skaber fredfyldte øer midt i centret, som bliver et indbydende sted at sætte sig, slutter Mattias Johnfors.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen