Friends Arena

Sveriges nationalarena for fodbold, Friends Arena, byder de besøgende på en tæt atmosfære og nærhed til banen. Uden at give afkald på kerneaktiviteten fodbold, fungerer arenaen som et mødested med mulighed for at arrangere koncerter, virksomhedsevents og andre typer events for op til 75.000 besøgende.

Krook & Tjäder har tegnet Friends Arena og indretningen af de offentlige områder er udviklet af Koncept Stockholm, som har satset på en tidløs indretning af høj kvalitet.

– Møbler af god kvalitet og med lang holdbarhed er valgt ud fra en hovedsageligt svensk møbelflora. For at indretningen ikke skal føles forældet, er et tidløst formsprog blevet anbefalet, med kantede indslag, der er inspirerede af facadens perforerede aluminiumskassetter. Fleksibilitet har været nøgleordet for alle komponenter i indretningen. Alt skal passe sammen og kunne placeres hvor som helst i arenaen, lige som holdspillere på banen, siger Milott Widolf på Koncept Stockholm.

Avanceret logistik

Input interior har haft ansvaret for budget, tidsrammer, indkøb og leverance af indretningen under stort hensyn til sikkerhedsforskrifter og stramme tidsplaner.

– Det har været et gedigent projekt med en meget stor volumen, mange leverancer og et omhyggeligt fokus på alle detaljer. Logistikken har været avanceret med køreplaner og direktiver om præcise klokkeslæt for de forskellige leverancer. Det var en udfordring vi så frem til at tage på os og som vi sørgede for at leve op til, fortæller Conny Nilsson, ansvarlig sælger og projektleder hos Input interior.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen