Scandic Oceanhamnen

På Scandic Oceanhamnen tilbydes et grønnere hotelophold. Her er der taget højde for alt fra mad- og drikkemenuen til indretning med miljørigtige løsninger.
På toppen af ​​Ocean Pier i Helsingborg kan hotellets gæster nyde en imponerende udsigt over Øresund.

På Scandic Oceanhamnen bydes hotellets gæster velkommen af en spektakulær 360-graders panoramaudsigt over Øresund – og oplever et besøg, som sætter bæredygtighed i centrum.

Den tidligere industrihavn i Helsingborg er forvandlet til et levende bolig-, kontor- og turistcentrum med fokus på bæredygtighed. Længst ude på molen i den klimabevidste bydel Oceanhamnen ligger Scandic med samme navn. For hotellet nær havet har miljøvenlige tilpasninger gennemsyret alt fra udvalget af økologisk mad og drikke til ejendommens konstruktion og indretning. 

– Kombinationen af smukke miljøer og bæredygtige løsninger bidrager til en behagelig oplevelse både for gæsterne og for os, som arbejder på hotellet. Hvert værelse, hvert lokale og åbent areal er udformet under hensyntagen til planetens ressourcer. Vi har haft høje krav til bæredygtighed i alle elementer af hotellet, ikke mindst i indretningen, og de blev opfyldt via et nært samarbejde med arkitektkontoret Koncept TM og Input interior, fortæller hoteldirektør Thomas Hansen. 

Genvundne materialer og indretningsdetaljer er et gennemgående tema i udformningen. Gæsterne kan slå sig ned ved borde af glasplader, sætte sig på stole produceret med restprodukter fra savværker og gå på tæpper fremstillet af fiskenet. 

– Scandic anvender meget genbrug i indretningen, og på Oceanhamnen er miljøarbejdet løftet til næste niveau. Det var en velkommen udfordring at levere møbler til forskellige dele af hotellet, som både har et højt miljømæssigt niveau og samtidig passer til Scandics profil, fortæller Mats Genym, projektleder hos Input interior. 

– Gæsterne er altid i fokus, og interiøret er helt afgørende for at give den bedst mulige oplevelse. Vi synes, at indretningen er meget vellykket, fortsætter Thomas Hansen. 

Et mødested for alle

Beliggenheden tæt på det europæiske kontinent tiltrækker både forretningsrejsende og privatpersoner, og på byens højest beliggende tagterrasse er der mulighed for både forretningsevents og socialt samvær for de lokale.  

– Vi har haft fornøjelsen af at arbejde med indretningen i lobby, restaurant, kontorer, relaxafdeling og ikke mindst på tagterrassen. Her er udeservering og Studio Ocean – et mødelokale bag glas – med udsigt over Sundet mod Danmark. Terrassen er ikke kun et sted, som lokker overnattende gæster til, de lokale kommer her også for at opleve den imponerende udsigt i et afslappet miljø. Det er et mødested for alle, afslutter Mats Genym. 

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen