The Winery Hotel

Værelserne følger den industrielle stemning, men har fået en varmere farveskala og korkgulve for en behagelig fornemmelse.

The Winery Hotel i Solna er Sveriges første vinhotel. Her drives ud over stedets egen vinproduktion også en vinbar, delikatessebutik, en restaurant og et vinotek.

The Winery Hotel har fokus på svenskernes øgede interesse for vin og vinproduktion, og her bydes på en af Sveriges største vinbarer med drikkevarer fra hele verden. Omgivelserne er robuste og rustikke med store, sprossede vinduer og murstensvægge. Den tydelige industrielle fornemmelse blandes med hyggen ved den landlige, italienske atmosfære.

Hyggelige miljøer

Hotellets tagterrasse byder på et sted at søge tilflugt på solrige dage. De besøgende kommer herop for en dukkert i poolen eller et køligt glas i poolbaren. Og for de aktive tilbydes en tur i fitnesscentret. Alt sammen med udsigt over Brunnsviken.

De 184 værelser følger fællesområdernes industrielle stemning. Murstensbeklædte vægge, betontag og vinduespartier, der strækker sig fra gulv til loft. Værelserne har fået en varmere farveskala og korkgulve for en behagelig fornemmelse.

En altomfattende opgave

Input interior har været med under hele indretningsprocessen og haft ansvar for indkøb, leverance og montering.

– Det har været et spændende projekt at arbejde med, siger Lotta Åström, ansvarlig sælger og projektleder hos Input interior i Stockholm. Vores indsats med projektledelse, indkøb og leverance har både været lærerig og inspirerende.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen