Spritmuseum

På Spritmuseum i Stockholm kan nysgerrige besøgende opleve vinens, brændevinens og ”punschens” kulturhistorie i de gamle Galärskjulen 16 og 17 som er tegnet nænsomt om til moderne museumsbygninger.

Vin & Sprithistoriska Museet blev oprettet af den statslige monopolvirksomhed AB Vin- & Spritcentralen og stod klar lige præcis til selskabets 50-års jubilæum i 1967. Siden flytningen i 2012 fra Dalagatan i det centrale Stockholm til Galärskjulen på Djurgården, har Vin och Sprithistoriska Museet skiftet navn til Spritmuseum, moderniseret virksomheden samt adopteret Absolut Art Collection på vegne af den svenske stat.

Dynamisk samarbejde

Lomar Arkitekter står bag indretnings- og byggekonceptet, og Input interior har sørget for indkøb, samordning og leverance af al indretning.

– Vi har under hele projektet haft en god kommunikation med Input interior. De har tilpasset sig til dynamikken som projektet har indebåret i en stor organisation af kreative mennesker, der har skabt en ny destination for Stockholm, fortæller Pontus Lomar hos Lomar Arkitekter.

Meget mere end historik

Spritmuseum er et sted som fortæller om vores svenske drikkehistorie og dens kulturarv. Men her rummes også en bar, restaurant, udeservering og en butik samt specialudviklede prøvesmagningsrum.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen