PM & Vänner

Store dele af indretningen kommer fra regionens velkendte designvirksomheder, såsom Stolab, Sjögrens, Kasthall og Wästberg.

Teamet bag den prisbelønnede restaurant PM & Vänner har udviklet Skandinaviens første gastrohotel – PM & Vänner Hotel.

Med 74 unikke værelser og suiter, bar på taget samt en prisbelønnet restaurant og tilstødende vinkælder bærer PM & Vänner Hotel et tydeligt internationalt præg i midten af Växjö.

– De fleste hoteller har hotelrestauranter. Vi har i stedet for bygget et hotel, der kredser omkring vores eksisterende restauranter og vores vinkælder – et gastrohotel. Mange af vores gæster i restauranten rejser langvejs fra, og nu kan vi sikre at hele opholdet følger samme filosofi og fornemmelse, fortæller Per Bengtsson, en af de to grundlæggere af PM & Vänner.

Lokalproduceret og rigt på detaljer

Den smålandske profil gennemsyrer alt fra råvarer i restauranten til indretning, materialevalg og kunst. Store dele af indretningen kommer fra regionens velkendte designvirksomheder, såsom Stolab, Sjögrens og lidt længere derfra Kasthall og Wästberg.

– Input interior har været med os fra dag et og har lodset os rigtigt igennem. De ved hvordan vi tænker og har koordineret alle detaljer. Bare et hotelværelse består af mere end 100 detaljer, så det har været enormt vigtigt med en tryg partner, mener Per Bengtsson.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen