Bevidste valg fra starten

Vi ved, at der er forskel på møbler. Et bæredygtigt valg rækker ud over den lineære økonomi, hvor vi forbruger og smider væk. Vi ønsker at inspirere til langsigtede og bevidste valg, som sikrer, at møbelinvesteringer lavet i dag er lige så relevante og bæredygtige fremover. Men hvad er et bevidst, bæredygtigt valg? – og hvordan rådgiver vi omkring det?

Analyse

Når behovene ændres, og I står overfor en gentænkning af jeres indretning, analyserer Input interior jeres forretning, vilkår og arbejdsmetoder for at kunne præsentere et grundlag at træffe de mest fremtidssikrede beslutninger på: Hvor mange medarbejdere skal der være plads til? – skal alle have egen arbejdsplads? – hvordan arbejder I om fem år?

Kvalitet holder

At kompromittere kvalitet og købe billigt ind kan ende med at blive en meget dyr affære. Input interior tilbyder produkter og løsninger fra førende møbelproducenter, som lever op til de høje krav, der stilles på kontraktmarkedet. Invester i en indretning, som kan fornyes med få midler. Møbeldele som udsættes for hårdt slid skal f.eks. let kunne udskiftes og genanvendes.

Æstetik er nøglen

Trends kommer og går. Vi er taler for, at indretningen skal understøtte jeres brand og forretning fremfor at fokusere på kortsigtede tendenser. Invester i tidsløse produkter, og vælg holdbare materialer, så som træ, sten og læder, der ældes smukt over tid.

 

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen