Fra pedalspand til all inclusive

Et fuldt udstyret hjem giver måske ikke den første, naturlige association til den danske designvirksomhed Vipp. Alligevel findes den oprindelige identitet inden for bygningens fire vægge.

I 1939 fremstiller Holger Nielsen en pedalspand i stål til sin kones frisørsalon. Der og dengang, i den danske by Randers på Jyllands østkyst, begynder historien om Vipp – den klassiske pedalspand som i dag har opnået en plads på Museum of Modern Art i New York. Igennem de efterfølgende 77 år forbliver pedalspanden i fokus, samtidigt med at sortimentet i de seneste år er udvidet med blandt andet køkkenindretning, lamper og møbler. I fjor introducerede Vipp et produkt, der ligger langt fra den oprindelige pedalspand, men med samme fællesnævner hvad angår stålproduktion og funktionelt design.

 

 

En Vipp-bolig

Vipp Shelter, en minimalistisk all inclusive-bolig på 55 m2, byder på restitution fra tempoet i hverdagen. Den sorte stålkonstruktion indrammer det foranderlige landskab uden for glaspartierne og gør naturen til en dominerende del af hjemmets interiør og sjæl. Vipp Shelter har en åben planløsning, hvor kun badeværelset og sovehemsen er separate. Huset leveres fuldt udstyret med virksomhedens produkter, og den gennemgående, mørke indretning er nøje udvalgt for at harmonisere, og ikke stjæle opmærksomheden fra naturen udenfor. Den eneste detalje en køber behøver at fundere over, er udsigten – for beliggenheden vælger du selv.

 

 

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen